![]() |
|
Soğutma suyu asgari seviye gösterge lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucari ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 17:45 |
Arkadaşlar 2007 model peugeot 206 hdi dizel aracım var. Aracımın bakımını yaptırdıktan sonra gösterge panelinde araç hareket halinde iken kasislere girdiğimde soğutma suyu asgari seviye gösterge lambası STOP lambası ile birlikte yanıp sönüyor. Aracımın harareti 70-80 civarında ama sanki soğutma suyu yokmuş gibi lamba yanıp sönüyor. Su seviyesi Maksimum çizgisinde.
Forumda buna benzer şikayeti olanları gördüm termostat yada su seviyesini gösteren sensör den demişler. Aracı yaptırana kadar kullanmamda bir sakınca varmı? , birde bu tür arıza ile karşılaşıp yaptıran arkadaşlar varsa ne kadar masraf çıkıyor? Şimdiden cevabınız için Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
duman6kelimeler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı hata bende yaklaşık 1 saat önce meydana geldi. bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bi arkadaşın başına gelmişti, seviye sensöründen yapıyordu sensörün fişini çekince hata vermiyodu bi deneyin isterseniz.
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 6 aydan beri öyle bi sorun çıkarmadı çıkarıcağınıda sanmam sürekli su seviyesini kontrol ediyorum ara sıra yanıyo sönüyor alıştım artık görmüyorum bile
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
müşürden diye tahmin ediyorum.. geçmiş olsun
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |