![]() |
|
MOTOR SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 19:02 |
bence yetkili servise git.
bakalım onlar ne diyecek ve fiyat verecek. sen yaptırmasan da onlara, onlar sana gerçek sorunun ne olduğunu söylerler. sende onlardan aldığın bilgiyle hareket edersin.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında yag eksıltme sorunu varmı yagını kontrol edıomusun aracın genelde mavıye benzer bı duman atar arac yag kokusu verır egzosttan aracın antfrızının konuldugu yere bakarsan yada dısardan da gorebılırsen aracın suyunun rengı bole tahın pekmez karısımı bıseye benzer suyun ıcınde yag tortusu felan olur (((((( KONTROL EDICEM DIYE MOTOR SICAKKEN ORANIN KAPAGINI SAKIN ACMA SU KAYNAR BASINCLI YUZUNE SICRAR YANARSIN MOTOR SOGUKKEN YAP KONTROLU))))))
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
206xr43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
baktılar ben anlamıyorum , dediğin gibi para tuzağı o zaman , teşekkurler hocam bırde şu kornanın sigorta olayına el atsan :))
|
|
2001 206 XR BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
206xr43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
hocam bu yağ yakma yağın suyun birbirine karışmasını nasıl anlıyoruz peki...
|
|
2001 206 XR BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
araç dızelde deıl kmsı dogal olarak coka deıl bence bıraz para tuzagı gıbı
|
|
|
|
![]() |
|
hocam araç benzinli
|
|
2001 206 XR BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
rica ederız foruma uye oldugun ıcın bız tesekkur ederız sureklı aramızda gormekten mutluluk duyarız bıde aracın resımlerını eklersen sevınırız yenı peugeotumuzu gormek ısterız :D şimdi aracında cekıs sorunu yağ yakma yağın suyun bırbırıne karıstırma gıbı bı sorunu yok sanırım sadece yag atıyo dıye rektefıye olmaz bence bıraz para ıcın yapmıs gıbıler arac dızelmı benzın mı
|
|
|
|
![]() |
|
hocam öncelikle km çok birde motor kapağını açınca çok yağ atıyomuş, bunlar rektefeye girmek için yeterli sebebmi sizce, dediğim gibi ben anlamam pek, o yüzden sizlerden yardım almak için burdayım, araç benzinli bu arada, birde şu kornanın sigortasını bulamadım ben direksiyonun altında ve ön kaputun altında sigarta kutuları var acaba hangisinde... cvp veren ilgilenen arkadaşlarada tek tek teşekkur ederim..
|
|
![]() |
|
evet yani sorun nedir yağmı yakıyo yağa sumu karısıyo yoksa contamı degısıcek pıstonlar mı degıscek sana ne dedıler sorunu ne aracın
|
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle arkadaşım öncesinde aracın dizelmi benzinlimi birde ne için rektifiyeye girmedini söylediler sadece km. mi yoksa aracında herhangi bir sorun yada problem varmı idi biraz daha açarsan yardımcı oluruz.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın motorunun rektefiyeye girmesi pek bi para tutmuyor taş çatlasın 400 tl ama motor ne için rektefiyeye girecek bunu açıklamanız gerek motor sonuç itibariyle kapalı kutu onun sökülmeden fiyat kimse veremez arkadaşım sana sökmeden 1000 tl derler sökülür 4000 tl çıkar onun için sökülüp herşey yapıldıktan sonra maliyet çıkr
|
|
|
|
![]() |
|
HOCAM DEDİĞİNİZİ YAPTIM SANIRIM TAMAMDIR , SORUMA CVP VEREBİLİRMİSİNİZ ŞİMDİ...
|
|
![]() |
|
önce kendinizi tanıtan bır konu acmanz gerekıyo foruma hos geldınız ımza kısmına aracanızın motoru dızelmı benzınlımı bunu yazmalısınız oyle yardımcı olabılırız asagı yukarı bı fıyat verebılırız
|
|
|
|
![]() |
|
SELAM ARKADAŞLAR, FORUMA YENİ KATILDIM. 2001 206 XR ARACIM VAR 174000 KM,DE. MOTORUN REKTEFEYE GİRMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENİMDE BU KONULARDA HİÇ BİR FİKRİM YOK, BANA NE KADARA MAL OLUR, ANLAYAN ARKADAŞLAR ORTALAMA BİR FİYAT VERSE YETERLİ OLUR, BİRDE KORNAM DURDUK YERE ÇALIŞMIYOR, SİGORTADAN SANIRIM FAKAT SİGORTAYI BULAMADIM???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |