![]() |
|
4*108 kışlık için jant arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 16:30 |
selam arkadaşlar aracımın kışlık lastiklerini takmak için 4*108 ebatında jant lazım elinde olan haber ederse iyi olur ankarada elden teslim alabilirim iyi günler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kac adet ve inc belirtirsen daha kolay cozume ulasirsin
|
|
![]() |
|
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 inç 4 adet lazım arkadaşlar
|
|
![]() |
|
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
14 inç 4 adet var elimde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
arkadaşlar 15 inç olursa dahada iyi olur
|
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
bana da 14" 4 adet lazım duruyorsa talibim saygılarımla. |
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
benim elimde var 15"*4*108 sac jant. 307 den çıkma kapakları da var bijonlarıda durmakta. yalnız Aydın ilindeyim ptt kargo ile gönderilebilir..... ilgilenirseniğz bilginize
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
hocam mrb
benimde 2004 aracımın üstündeki kara jant var 4 jant + kapağı satabilirim düşünürsen ankaradayım Düzenleyen Night - 17 Kasım 2011 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
tamam verebilirim ama ben Aydın'dayım.özelden mesaj attım size
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
4 x14 jant var elimde Zonguldak'tayım.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Bende de
4x100-108 uyumlu jaws marka jant var offsetli 6 ay fln kullandım bakımlı jant (temizleme spreyi ile vereceğim) pejo armalı. sadece alndıktan sonra arabaya alışması için balans yapıldı. çiizik sürtme aşınma yamulma yama kaynak v.s yok. Faturası var ve garantisi devam ediyor. Ankara elden teslim 400tl(pazarlıksız) ciks durursun!!! |
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
hocam senin jantların fotoğrafı varmı ? kaç inç ? |
|
![]() |
|
14" fotosu bende yok ama netten araştırırım olmadı yarın foto çekerim garajda duryor |
|
![]() |
|
teşekkürler bana zaten uygun değil iyi geceler
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |