![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 15:35 |
Hepimizin araçlarını birbirine güzel ve eşsizdir,farklılık olsun diye konuyu açtım lakin ola ki benzeri varsa yetkili arkadaşımız konuyu taşısın..
açmamda ki amaç şu;resimli olarak ne yaptığımızı eğer gösterebilirsek,benzer şekilde yardıma veya uygulamaya ihtiyaç duyan üyelerimiz yararlanabilir diye düşündüm. 307'me bugün 4 adet kar lastiği aldım :) Nexen marka aldım,geçmiş senelerde almış olduğum goodyear sert ve ses yapıyordu şu an sürüş esnasında ses minimum düzeyde ve rahat,düşünenlere tavsiye ederim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masallah keyıfle yamasız kullanmanı dılerım
|
|
![]() |
|
Güle güle kullanın. Ben kendim bişey yapmadım ama kaza sonrası kaput,yeni çamurluk ve yeni tampon boyandı,akşama alıcam inşAllah
![]() |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bugün pejoma benzin aldım :D :D :D |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
valla sabah işe giderken (servisle gidip geliyorum ) gözlerimi alamadım aslanımdan doyamıyorum baktıkça bakasım geliyor yani bugun yaptığım tek şey bakmak oldu :) hafta sonuda serviste yer bulabailrsem bakıma sokucaz bakalım :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
lastikler hayırlı olsun. fiyatı ne kadar?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Pugtazzı bugün istirate çektim yatıyo uyuyo
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
xenon taktırdım dün :D
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
teşekkür ediyorum,155 TL den aldım tanesini.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
güle güle kullan. bende ağırbakıma soktum sayılır , triger set , devirdaim , motor yağı , şanzıman yağı , filtreler ve bir kaç ıvır zıvır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
bügün önlere mid bagladım arkadaki midlerim yandı Çok moralim bozuldu bu duruma
![]() |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
valla bende bugün aracıma bişey yapamadım. Ama o bana yaptı bugün gezdirdi hep sağolsun (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
uzaktan şöyle bir baktım :)
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
bindim ve onu gezdirdim biraz:))
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bugün ona küsüm, dün gece gelin arabası yapmıştım arkadaşıma, ama rezil etti sağ arka kapı kolu çıktı. Uygun bi günde ilgileneceğim
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Bu iyi imiş. Ben her sabah ısıtıp gezdiriyorum birde akşam :D Bende ekran çerçevesinin rengini bozduydum idareten folyo kaplattım. |
|
![]() |
|
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
![]() |
|
Dün komple içini süpürdüm sildim ve de parlattım. Yıkayacaktım da ama yağmur... Yarın rot balansa sokup muayneye götüreceğim.
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bügün hava filitresini değiştirdim ve hava filitresi kazanını borularını vs ne varsa tek tek yıkadım bezle kuruladım elim üstüm battım sonra kız arkadaşımla buluşmam gerekti bi gittim elim üstüm yüzüme kadar yağ kir
![]() |
|
![]() |
|
bu gün arabamın bol bol gazına bastım 324td bmwye ders verdim.hatta mesafe açtım arkadaşım yanımda adam gidiyo dedi.
bende ona en fazla 100 metre gider sonra durdu sanırsın dedim ve öyle oldu :D 1.6 HDI VS 2.4TD and 1.6 WİN
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |