|
206 GTi vs. 207 GT |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 Saat 23:14 |
|||
drag , roll ne olur size göre ???
bence dragda GT alır rahat bi şekilde yüksek vites roll de GT ezer geçer yüksek devir düşük viteste GTi a bi şans olabilir gibime geliyor siz ne dersiniz ??? |
||||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
206 gtı burun farkıyla alabilir..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
arkadaşım bende zamanında 206 GTI kullandım
2000cc 138 hp 196nm tork = 206 GTI
1600cc 150 hp 240nm tork = 207 GT
Şimdi bu araçlarda drag ve roll olarak karşılaştırısak her ikisindede 207 GT derim tek sebep THP motor olması yani Turbo Destekli bir motora sahip olmasıdır...Fakat pilotaj oyunun kurallarını değiştirebilir ...
|
||||
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ya zaten turbo bı motorla atmosferık karsılastırılmaz
|
||||
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
neden ??? |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bisiklet ile Scooter bir mi ?
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bence dragda 207 alır
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ben her iki aracıda kullandım gt degildi ama RC ile kaldırdıgımda aldım 207 turbonun verdigi rahatlıkla kolayca kalkabiliyor rollde hiç denemedik :):) |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
CANIMIN İÇİ RC SAHİBİ KİM YA :) GARAGEBOY ADINI DUYUNCA HARFLERİ ŞAŞIRIYON :d
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
KANKA BENİM ARABAM YATIYOR GARAJIMDA ARACIMA HADDİNDEN FAZLA GÜVENİOM BİZDE BİŞİLER BİLİOZ SEN BİLİON BENİM VİDOM YOK BİR SEYİM AMA FIRTINALAR SESSİZ GELİR HAZIRIM HOCAM BEN BU İŞ BİR YUSUFLA BİR GARAGEBOYUN LAFIYLA OLMAZ CIKINCA YOLA BASICAN GAZA :d ÇUF ÇUFFF
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
atmosferık bır aracın turbo karsısında bısey yapabılcenı dusunmuorum ama yınede bellı olmaz plotaj çok onmlı tabı
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bence dragda 207 alır
|
||||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
o zaman hiç bir karşılaştırma yapılamaz ,, ne 206 RC vs. 207 RC ne eski cooper s vs yeni cooper s ve de type r hiç biriyle karşılaştıralamaz falan.Her türlü karşılaştırma olur ben nedeni o yüzden yazdım,, sonuçta 207 GT 206 GTi ın yerini alan bir araç karşılaştırılması çok doğal... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
207 her zaman geçer turbo ve atmosferik farkı belirgin bi farktır
|
||||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
207 GT sahibi varsa Ankara'da ve stock ise getirsin deneyelim, bakalım kim alıyor ?
|
||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
206 GTI???? walla ben şans vermiyorum 206 GTI ' a.. hadi RC biraz olsun umutlandırıyor..
|
||||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Haşim Abi biz denedik ve atmosferik motorun önünde saygı ile eğildik, ha arkadaşlardan inanmayanlar olabilir diye ben diyorum stock 207 GT varsa getirsinler deneyelim, bahsı geçen araçta chip bile yok ve araç yürümez denen 206 gti... 06 GTJ 07 Bizimle Yuvaköy'e gelenler aracı iyi bilir ;)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bizim arkadaslar ankarada ben yönlendiririm sana arkadasım stock onlarda hem bir video ile izleriz :)
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |