![]() |
|
geçmiş bayramınız mübarek olsun... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 01:47 |
Unuttuğum abilerim arkadaşlarım kardeşlerim varsa lütfen affedin, hepinizin geçmiş Kurban Bayramini bütün samimiyetimle kalpten kutlar,saglik,mutluluk,basari dolu bir hayat ve en önemlisi yüzünüze tatli bir gülücük getirmesini dilerim iyi bayramlar...
benim için çok yorucu bi bayramdı... internet de olmayınca, hayattan kopuk ama sağlam kafa dinlediğim bir bayram oldu benim için...
sms atam dostlarıma da cevap yazamadım; hepinize çok çok teşekkür ediyorum...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah Mehmet abi saolasın senin ve aileninde bayramı mübarek olsun :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler sizin de geçmiş bayramanız mübarek olsun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sağolasın mehmet seninde geçmiş bayramın mübarek olsun kardeşim.
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
eyvallah mehmet abi seninde
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |