![]() |
|
Fren,Baskı Balata,Radyo Ses denemesi. (Videolu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 01:22 |
1 2 gün beklettiğim için özür dilerim video converter bulamadım :) Ama yine de geldim.
Düzenleyen Ersin Tepe - 10 Kasım 2011 Saat 01:22 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline saglik.
|
|
![]() |
|
Ellerine sağlık güzel olmuş, Ama acilen o hoparlörlerin üzerlerini koruma amaçlı kapatman lazım. Oraya ayakla gelecek bir darbe hoparlörün gördüğü son darbe olabilir...
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
o cızırtıları acilen kesmen lazım ersinim müziğin kaliteside düğüyor farkındaysan doldur hoparlörlerin kenarlarını falan
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
ersinim güzl olmuş güzeeelllll
![]() |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi bu cocuk fena ya biri ersini durdursun ya
![]() |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
koliva
Teşekkür ederim abi. ErhaN Abi onu da denedim.Parmağımı kesti meret bıraktım takmadım :) Burak07 Abi o bass-trebble ayarından filan.ama doldurucam oraları da. 06ilhan06 Teşekkür ederim abim :) OkaN Durmak yok yola devam abim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
birşeyler yapmaya çalışıyoruk
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
memleketimin radyoları ne güzel şarkılar çalıyor:) kop kop kop:)
|
|
![]() |
|
dancing in the dark yani :D Güzel çalışma ama o cızırtıda kafa kalmaz be kardeş.
|
|
![]() |
|
dinini yediğiminin radyosu :)
|
|
![]() |
|
ersin o arka hoparlörler fena bağırıyor boğuluyor koy ufak pioneer oraya ;)
Eline Sağlık Kardeşim ![]() Düzenleyen berkekk - 10 Kasım 2011 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
amfi yok sanırım ses kalitesiz cıkıyo benım aracda 1200w edıson 6kanal amfi 1400w pıoner champıon serisi kabin bass ve 6 tane 460 lık oval pioner var ses cok kaliteli sanırım amfi olmadıgı ıcın böyle ses veriyo
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |