![]() |
|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 22:43 |
merhabalar arkdaşlar bende 206 xt 1.6 16v var geçenlarde yolda giderken stop yazısı yanıp yanıp sönmeye başladı ve sonra hararek ta kırmızı çizğiye dayandı stop ettim arabayı ve kaputtu açtım fan çalışıyor ama araba soguk radyotörün su deposuna bakıyorum su soğuk ve en son kutup başını söktüm 1-2 dakika sonra tekrar geri taktım ve normala döndü birde sabahları araba daha çalışmadan kontagı çevirdiğmde hararet 70 dereceyi gösteriyor bi bilgisi olan var bu konuda neden yapar
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 09 Kasım 2011 Saat 23:39 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla sizin elektiriksel bir propleminiz var , yani harereti kontrol eden ısıyı okuyan parça sorunlu
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet müşürün bozuktur galiba
birde havasına baktır
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım senin sorununun aynısını geçen ay bir arkadaş yazmıştı.
termostat müşürü.............
|
|
![]() |
|
Bide Kendini Detaylı Tanıtırsan Sorununa Daha Erken Çözüm Bulacağının Kanatindeyim..
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: Düzenleyen AlbaYDemircaN - 09 Kasım 2011 Saat 23:39 |
|
![]() |
|
Öncelikle kendinizi tanıtmalısınız. 1.- Adınız, soyadınız: İmza kısmında aracınızın özelliklerini de eklerseniz size yardımcı olacak arkadaşlar daha iyi ve doğru yorumlar yapabilirler. Anlattıklarınızdan hareketle sorununuz hararet müşürü gibi duruyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |