![]() |
|
Devir sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 01:04 |
||
arkadaslar aracamı yolda gıderken redlıne sokuyorum vıteste 6000 devırde gırıyor ama debriyaja basında devır 7000 ne kadar dusuyor neden oluyor acaba ???
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güncell....
|
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
7000 devire çıkmış olmuyormu , nası düşüyor ?
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
şanzıman baskı balata ne zaman degıstı kacırma yapıyo olabılır
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
||
7000 devir çevirmez. 6250'de kesici girer.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
||
motor soğukken zorlama bu kadar..
|
|||
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|||
![]() |
|||
||
motor ömrünü kısaltır,baskı balatayı bitirir volantı çatlatırsın. |
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar ya sureklı yapmıyorum zaten sadece gecen bı genedım 6000 cıvarı kesıcıye gırıyor debriyaja basında 7000 kadar cıkıyor sonra dusmeye baslıyor baskı balata 97 bınde degısmıs araba 115 bınde
|
|||
![]() |
|||
||
birincisi arkadaşlar orası maslak sanayi dyno , ikincisi hararet müşüründe arıza var motor 80-90 derece rahat olun motor soğukken yapmam onu , 3. sü motor soğukken gelcek hasarları ben biliyorum
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |