![]() |
|
pejo 206 1.4 otomatik + lpgli nasıl bir araba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elitges ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 21:32 |
Arkdaşlar Selamm.. Ben pejo 206 almak istiyorum modeli 2000-2001- otamatik vites+LPG-li.. fiyatları 14-16 arası degişiyor.. opel corsa ve pejo 2006 arasında kararsız kaldım hangisi daha az sorun çıkarır ve daha iyidir.. 206 lar çok sorun çıkarıyor diye duyuyorum ama, kullanan ve anlayan arkdaşlar bu konuda bana yardımcı olbilirmi tşk..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 08 Kasım 2011 Saat 21:57 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben 206 derim , nedense corsaya ısınamadım , içi çok dandik gibi , şimdi diceksin biri alman biri fransız ama 206 yada rc jant bide angel far atarsın on numara olur ama 2001 1.6 lpg li otomatik alman taraftarıyım ben ;)
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 1,4 otomatik 2001 model benzinli kullanıyorum bir sıkıntım yok şuanda
|
|
![]() |
|
elitges ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
yorumlarınız için tşk ederim arkdaşlar.. 2000 ve 2001 model araçlar, var ustaya göstercegiz ve seçim yapacagız.. 2000 model olana 14,750 istiyolrar 11000 km de 2001 olana ise 14000 istiyorlar. bu iki araçta kilima ve airbag var 2001 olanda park sensörüde var ama araç çiziklerden dolayı boyalı fiyatarı nasıl sizdce....
bunların dışında birde opel corsa var 2000 model 10000 km klima ve hava airbag yok.. oda 13 istiyolar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |