![]() |
|
307 Güvenlik Kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 19:26 |
Aracımın anahtarına chip yaptırmak için anahtarcıya gittim yedeğiyle birlikte anahtarcı aracın güvenlik kodu gerekiyo dedi bi bilgisi olan varmı arcın kredi kartı gibi kartı lucaktır onda var dedi oda bende yok
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kod muhtemelen kayıp olmuştur...zannedersem pp2000 den o kodu anahtar kodlaması yaparken görmüştüm diye hatırlayırorum....o programdan bi baktır
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili serviste kayıtlı değilmidir telefonla öğrenebilirmiyim bugün aradım heralde bayram tatilindeler hala
![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
araç cihaza bağlanmadan zor diye düşünüyorum aracın şase numarasında belki görürler ama ben asıl anahtarı kaybettiğimde yeni anahtarla bana bi kağıda yazıp vermişlerdi
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
ilgilenip yardım ettiğin için saol
En garanti çözümü servisi aramak anlaşıldı... |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla bunu bende merak ediyorum nasıl öğrenceksek bulursanız paylaşın bende öğreneyim. |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Servise gitmen gerekir telefonla vermezler,aracın sahibi olduğunu ispatlaman gerekir,yoksa adam aracı çalmış anahtar yaptırmak istiyorda olabilir,çözemezsen haber ver yardımcı olurum
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
yedek anahtarın yanında bir kart var fotosunu çekcem ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bendede yok bu karttan artık servisten temiz edecez galiba lazım olduğunda
|
|
![]() |
|
SCREAMN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
paylaşımınız çok eski ama ben konyadayım bana bu kod lazım yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığındır asıl mesele
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |