![]() |
|
206 Far Sigortası Hangisi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:33 |
Merhaba arkadaşlar
Araştırdım ama bir turlu bulamadım.Far sigortası hangisi... Farı takarken kısa devre yaptı ve sağ taraftaki kısalar yanmamaya başladı.Diğerlerinde hiç bişi yok , sigortadan diye dusunuyorum (umarım oyledır) ama sıgortası hangısı bulamıyorum
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek tek söküp bakın hangisinin teli kopmuşsa değiştirin 206 larda nasıl bilmem ama kutunun sağ üst taraflarındaki sigortalar olabilir
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Deneme yanılma yöntemi maalesef. Benimde teybin sigortası attı dün araba çalışmadı. Sigortyı değiştirdik şimdi iyi.Teyp için direksiyon altındakitük sigortalara sökmeden ışıkla baktım ne olur ne olmaz diye. Tepesinden ışık tutunca belli oluyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bide motor kaputunun içinde sigortalar var onlarıda bi kontrol et istersen...
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Farlarin sigortası direksiyonun altında motorda aramayın ama tam hangisi onu bilmiyorum
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın model yılına göre peugeot sitesinden kullanım klavuzuna bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizin uretim tarihini yani DAM numarasini gonderebilirseniz kesin olarak cevap verebilirim.
DAM numarasi: ![]() |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Arkadaslar cevaplariniz icin sagolun. Peugeotun kendi sitesinden kullanma kilavuzundan buldum.
Kaput icindeki 10 nolu 15 amperlik (mini bicak sirti) sigorta imis. Yardimi olur diye yazmak istedim. Hatta 13 nolu sigortada yine 15amper kornaninmis. Rastgele onu cikardim fara takmak icinde ordan biliyorum :))) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |