![]() |
|
Bayramda açık usta/servis? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 16:46 |
Selamlar. Aracımın çıtalarını araç rengine boyatacağım, elime bir miktar para geçmişken direkt gidip boyatmak istedim. Perşembe gün okulum açılacağı için o günden önce bitirmek istiyorum. Okul vakti zamanım olmuyor çünkü. Bu aralaraçık boyacı bulabilir miyim? Mesela çarşamba gün?
Ankara.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla açık usta bulma ihtimalin yüksek ama boya yaptırıcaksan o 1 günden fazlada sürebilir.çünki çıtalar temizlenicek sonra usta boyadıktan sonra cila yapılcak en ufak boya işine o yüzden 1 gün yatıcak araban orada.eğer sıkıntı yok dersen belki bulabiliriz ama bence işini iyi yapan bir usta bul gerekirse 1 hafta sonra olsun derim.
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır hocam? Yarın bıraksam perşembe akşamı ya da sabahı alsam sorun olmaz benim için.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
benim bildiğim şaşmazda bir usta var ama oranın en iyi kaporta boya işini yapıyor ve fiyatları diğerlerinden biraz farklı olur ama işçiliğine paha biçilemez.
tam olarak adresini bilmiyorum.fakat postahanenin arkasındaki caddede.karlıkçı halilin bir üzerindeki cadde altındaki sokakta büyük bir lastik ve jant satıcısı rot balanscı var.eğer oraya gidersen kime sorsan orayı gösterir.olmazsa benin ustadan telefonla adresini alırız.
|
|
![]() |
|
Hocam size zahmet olmazsa, telefonunu ve dükkan ismini bana yazabilir misiniz? Bi telefon açayım,uygunsa yarın sabahtan bırakayım oraya. Yolları falan da hiç bilmiyorum ama sora sora bulunur illaki.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Bir de hazır konu açılmışken sorayım da konu fazlalığı olmasın forumda, şaç jantların kapağını çıkarmak istiyorum ama krokim yok. Acaba aracı kaldırmadan çıkarmamın bir yolu var mıdır jant kapaklarını?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
sana bir adres yazıcam oraya gidersen sana yardımcı olurlar.
benim usta orada olmayacak ama oraya sorarsan yardımcı olacaklar. sana özel bir mesajla yazıyorum oraya gidersin onlar sana en iyi kaporta boya ustasını söylerler olmazsa açık dükkanda bulurlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |