|
207 Lastik Seçimi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ist_burak
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ist_burak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 12:16 |
Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Forumlar, Benim aracım 207 HDİ 1,4. Bunun orjinal lastik ölçüleri 185.65.15 herkesin bildiği üzere ama ben lastikleri değiştirip 195.50.15 spor lastik yapmak istiyorum. Sizce olur mu yapan var mı ?
|
|
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlı bayramlar .Önce kendinizi ve aracınızı tanıtırsanız daha doğru olacaktır.
Olmaz diyemiyorum olur fakat jant ebatını büyütmeden 65 tabandan 50 tabana geçersen lastiklerin çok küçük kalacaktır.Hız göstergen doğru göstermeyecek ve yakıt tüketimin artacaktır.İllaki 50 yada 55 tabana geçeceksen jant ölçünü büyüterek yapman daha doğru olacaktır.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |