![]() |
|
aracım yağ lambasını yakıp söndürüyor lütfen yardı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hikmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2011 Saat 22:24 |
s.a öncelikle herkese hayırlı çalışmalar dilerim.
benim sorunum peugeot 307 1.4 benzin+lpg li aracımda belli bir kilometre gittikten sonra (ortalama 5-10km) yag lambamın rolantide bile yanıp sömesi.lpg de oldugu zamanlar arada bir stop bile ediyor aracım aracımın devir saatinde direksiyonu sağ yada sol yapınca düşmesi bile görünüyo dolayısıyla yağ lambam yanıp sönüyor. atıyorum aracımın direksiyonuna hiç müdahale etmesem bile 5-10km sonra rolantide yanıp sönüyo yanıp sönüyo.bu araçla ilgili yapmadıgım hiç birşey kalmadı ne olur bana yardım edin yoksa motoru açtırıcam son olarak. yağ pompamı değiştirdim,yağ sensörünü değiştirdim,yağ filtresi ,yağı aklınıza gelebilecek herşey kelebek kutusu beyini bile açtırıp kontrol ettirdim ama boş hepsi aynı. bu araçtan artık çok sıkıldım ya ne olur ustalarımdan birileri bana yardım etsin. jeneratör onarımı yaptığım için az çok bu işe yatkınım ama eminim motorda hiç birşey yok son olarak bazı ustalarım krangdan yapar dediler kafayı sıyıracam ya. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon çevirirken aracın sesi çok az değişir çünki hidrolik dreksiyonda bir kayış fazladan binecek motorun üzerine.lakin size sorum aracınızın rölantisi düşüyor sanırım ve aracınızda hava akışmetre var.onu kontrol ettirdinizmi ? ayrıca bu yağ lambasının yanması sorununu yüksek devirlerdede yapıyormu ? yapmıyorsa zaten rölantiden stop etmek üzere olduğu için yapar.
|
|
![]() |
|
aynı sorun bendede vardı..
yag lambam yandı gaza bastıgım zaman kesiliyodu hemen pejo servisini aradım bana dediki şu : kardeşim sakın arabanı hareket ettirme yag filtren tıkanmış dedi... adamın dedigi gibide oldu yag filtresini degiştirdim sorun ortadan kalktı. |
|
![]() |
|
allah allah yağ filtresi nasıl tıkanmış yaw.bak böyle bişeyle hiç karşılaşmamaıştım.
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
1.4 benzinli motorların genelde silindir kapağında sorun çıkıyor eksantirik keplerinde aşıntı oluyor basınçlı yağı tutmuyor yağ lambası yanıyor çözüm kapak değişim.
|
|
![]() |
|
hikmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
|
![]() |
|
![]() yüksek devirde yapmıyor rolantide yapıyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |