![]() |
|
206 dvd player bağlamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 22:09 |
Arkadaşlar iyi bayramlar NAVITECH CDT-6800UDT teyp aldım kendim baglamak istiyorum araba 206 gti nasıl baglıcam artı eksi şase hangileri resimleri ekledim yardımcı olurmusunuz teypin şemasında baglantı şu şekilde sarı pil artı siyah toprak kırmızı kontak anahtarı turuncu geri vites diyor. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her radyoda bağlantısında sarı ve kırmızı (+) uca bağlanır siyah olan (-) dir.hoparlör kabloları ayrı ayrı renkten 2 kablo olarak yapılır.fakat kabloların birinde siyah çizgi bulunur.çizgili olan hoparlörün(+)kutbuna çizgisiz olan (-) kutbuna bağlanır.kolay gelsin sakın arabanın (+) ve (-) uçlarını çıkışa bağlama çıkışları yakarsın.
|
|
![]() |
|
senin aracında gelen kırmızı kablo (+) uç sanırım sarılı yeşilli olanda zaten (-) diye yazıyor.
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
sakın arabanın (+) ve (-) uçlarını çıkışa bağlama çıkışları yakarsın. bu kısmını anlıyamadım .Anladıgım şu sarı ve kırmızıyı birleştirerek artıya siyahı eksiye baglıcam peki teyp baglantı şemasındaki turuncu geri v,tes dedigini nereye baglıcam?
|
|
![]() |
|
o geri vites kamerası için video kablosu sende arkada kamera varsa onu o kameraya bağlıyosun.
|
|
![]() |
|
sakın arabanın (+) ve (-) uçlarını çıkışa bağlama çıkışları yakarsın. bu kısmını anlıyamadım direk aküden vermemi demek istedin
birde kahverengi uç var el freni diyor bunu şaseyemi baglıcam Düzenleyen wldnsxc - 06 Kasım 2011 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
yok yok direk aküden bağlamandada sıkıntı yok ben hoparlör çıkışlarına akünün artı eksi kutuplarını bağlama demek istedim.bazı arkadaşlar yanlışlıkla bağlıyo oda hoparlör çıkışlarını yakıyo.
|
|
![]() |
|
ilhan :) yok ya 6 sene elektronik okudum ben ayıp ettin bro
|
|
![]() |
|
o kahve rengi uç el freni ikaz için bağlanıyor.onuda el freni müşirinden kablo çekip o uca bağlıyolar.el frenin çekili iken teyp uyarı veriyo.aslında bu teybi bir teypciye bağlatsan tüm donanımları ile bağlar oda baya güzel olur hatta bide geri vites kamerası takarsın oda ciks durur
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |