![]() |
|
307 Almak İstiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
aliserhanuyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 20:03 |
||
Merhabalar arkadaşlar, ben Serhan.
20000 TL'ye kadar otomatik LPG'li 307 almak istiyorum. Fakat Peugeot hakkında hiç bir bilgim yok. Sizce eğer tavsiye ederseniz, hangi modeli almalıyım. Genel bir bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eğer alıcaksan bu arabanın en dolusu olan XT modelini almanı tavsiye ederim.
yağmur sensörü far sensörü dijital klima 6 hava yastığı torpido soğutucu/ısıtıcı hidrolik ayarlanabilir dreksiyon 4 cam otomatik ve kumandadan kapatabilme özelliği camlarda sıkışmaya karşı duyarlı 110 bg güçlü motor otomatik kararan dikiz aynası ön arka cam ısıtma ön koltuklarda çekmeceler ve daha bilmediğim bir çok özelliği bir arada keyifle kullanırsın.ayrıca global motor olduğu için hiç bir parçada bulamama sıkıntısı yaşamazsın dahası bizim forumda hiç bir sıkıntın cevapsız kalmaz.
![]() |
|||
![]() |
|||
aliserhanuyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aslında bir tane buldum 1.6 XT otomatik LPG'li 2003 model 85000 Km'de değişensiz,boya durumunu sormadım daha. 20000 TL diyor. Piyasa durumu nasıl bu XT'lerin.
|
|||
![]() |
|||
||
eğer gerçekten 85.000 kmdeyse o parayı eder.tabi arabanın evveliyatınıda araştırın sonra ilk aldığınızda ne oldu demeyin ve triger setinide değiştirin çünki araç 85.000 kmde bu araçların triger setleri 90.000de değişir maksimum.işçilik dahil orjinal triger seti 300tl tutuyo değiştirmesi.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
||
Usta konusunda bir sıkıntım yok, kendi arkadaşım Şaşmazda dükkanı var. Piyasa bu şekilde normalse galiba bayram sonunda bende aranızda olacağım. Bu arada aracın orjinal jantları kaç 15 mi 16 mı? Birde bijon aralıkları nasıl? Ona göre elimdeki jantı koruyup aldığım araca takmak istiyorumda. Benim elimdeki jant 16 inc 4x100.
|
|||
![]() |
|||
||
ben 42000 de yıldan dolayı değiştirdim 2004 model araba , orjinal tirger set 150 tl + 100 tl işçilik 250 ye maal oldu bana
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abooo süpersin ben unuttum yıldan dolayıda değiştirmek lazım.onu unutmayalım evet.
|
|||
![]() |
|||
||
çok önemli abicim sakın unutma aracım için herşeyi yaparım çünkü zamanla sertleşen bir madde o 6 yıl ömrü var
![]() |
|||
![]() |
|||
||
307 xt alınır mı alınır parada iyi o fiyat piyasası bende 2 ay önce aldım 2004 xt 19750 verdim sıfır hata, bakımlı bir araçtı. araç temizse çok konforlu şekilde kullanırsın sıkıntı yaşamazsın.
|
|||
![]() |
|||
||
307 2001 de yılın otomobili seçilmiş güzeller güzeli arabaya denir
|
|||
![]() |
|||
||
aynı keza bende 2005 16hdi xt aldım ve arabamdan çok memnunum.allah kaza bela vermezse bu araca beni nereye kadar götürürse o kadar binmeyi pilanlıyorum.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
||
307 nin güzel bir araba olduğunu duydum, fakat otomatik şanzumanında sorun olduğunuda duydum. Genelde böyle bir problem varmı yoksa asparagas bir problemmi? Çünkü herşeyiyle 307 ye tamamım, bu soruda aklımdan çıkarsa eğer.
|
|||
![]() |
|||
||
bu problemi bende duydum ama çözümü varmış ve çok ucuza herkes yaptırıyomuş.o meseleyi almadan önce sorarsın zaten büyük ihtimalle almadan önce arabayı gösterirsin orada ne olduğu nasıl bi problem olduğu anlaşılır.fakat insanı arabadan soğutacak bir problem olduğunu düşünmüyorum çünki forumda otomatik 307 kullanan çok arkadaş var.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
||
Umarım o arkadaşlarda görüp bilgilerini paylaşabilirse içim rahatlar.
Bijon aralıkları hakkında da 4x108 yazılmış ama 4x100 yazılanlarıda gördüm forumda kafam karıştı biraz. Çünkü şu an ki aracımda 4x100 16 inc 5 kollu sevdiğim bir jant var. Eğer uyumlu olacaksa jantlarımı satmayacağım. Son olarakda tecrübeli arkadaşlardan şunu rica ediyorum; alacağım araç, 307 otomatik, 1.6 xt yada xt premium, LPG'li modeli. Hangi konulara dikkat etmeliyim? |
|||
![]() |
|||
||
aracında dikkat etmen gereken hususlar aldığın arkjadaşa triger setini ve ve kayışı ne zaman değiştirdiğini sor eğer içinde şüphe kalırsa ilk olarak onu değiştir.(işçilik dahil 250-300tl) sonrasında yağını suyunu yakıtını koy gözün arkada kalmasın.eğer en ufak bir sorun hissedersen forumda yaz biz sana her konuda yardımcı oluruz.
ayrıca az öncede belirttiğim gibi şanzuman olayında şüpen kalmasın hem alıcağın şahısla konuş hemde iyice göster. plakasınan aracın pert kaydı olup olmadığına baktır.eğer pert kaydı varsa kasko yaptıramayacağını bilerek al.(kasko senelik 1.400tl eğer yaptırırsan ki ben yaptırmadım.) arabanın kaportasına,şaselerine,ön-arka takımına baskı balatasına en önemlisi motoruna baktır ve aklına yatarsa al. unutma ki bu arabanın şoför koltuğuna bir oturursan bir daha inmek istemeyeceksin. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
||
Valla İlhan çok yardımcı oldun eyvallah. Bu yazdıklarını genel olarak zaten biliyorum, benim sormak istediğim, mesela bende grande punto var, kronik city direksiyon arızası var 2006-2007 senelerinde. Bunun gibi özel dikkat etmem gereken hususlar.
Birde şu iki ilana göz atabilirmisin rica etsem? - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2-sahibinden-hatasiz-lpg-li-triptironik-irtibat-no-arayiniz-63492828/detay/ - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-hatasiz-xt-premium-sunroof-deri-koltuk-lpg-63436627/detay/ Bu arada çok yakın bir arkadaşım Şaşmaz'da özel servisi var, parça olsun, bakım olsun, kasko olsun yardımcı olabilirim arkadaşlar. Düzenleyen aliserhanuyar - 08 Kasım 2011 Saat 18:21 |
|||
![]() |
|||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
||
bendede var lazımsa otomatik 307 :)
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
tek keime ile peugeot 307 tavsiyemdir yeterki bakımlarını ihmal etme ve hor kullanma |
|||
![]() |
|||
||
sorun vardır fakat çözümüde vardır forumda arattırırsan zaten karşına çıkar, ben almadan önceki sahibi o sorunu yaşamış ve değiştirmiş elektrovanaları ben şimdi sorunsuz kullanıyorum. sana sonuna kadar otomatik 307iyi tavsiye ederim bu kasada bu kadar konforlu araç olduğunu düşünmüyorum fiyatı baz alırsan, arkadaşın 2007 model golfüne bindim tamam rahat araba ama 307ye alışınca golf ün ön camı üzerime üzerime geldi dar araba sıkıldım içinde, iç ferahlığı beni çok mutlu ediyo mesela ben alırken bu kasadaki neredeyse bütün araçları denedim en son bunda karar kıldım. iyi bi ekspertiz yaptır. bi kaç yere göster sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla al ilhan abinin tavsiyelerini yerine getir koy benzini gez aslanlar gibi:D |
|||
![]() |
|||
||
işte ben en çok bu yüzden sana peugeot tavsiye ediyorum.bu arabaların kendi rahatlığı kullanımı değil forumundaki arkadaşları hepsinden kıymetli.en ufak sorununu yazarsın 1 saat sonra çözümü bulunur. ayrıca gösterdiğin iki araçta çok güzel.bence içlerinden seçmek zor ikiside bu arabanın en dolusu.inan bana aynı özellikleri başka bir arabada ve aynı yaşta aynı kmde bulman ve bu kadar rahat bir arabada imkansız.ama bu kadar dolu başka araba yok demem tabiki var fakat ben memur bir adamım gelirim belli ki aynı özellikleri çok yüksek meblalarda ve bence etmeyecek arabalarda istiyorlar.o yüzden bu arabalara gönül rahatlığıyla binebilirsin.hem güvenli hem güçlü hem tasarruflu hemde konforlu böyle bir araba daha başka bir yerde çok zor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |