Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Almak İstiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Almak İstiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aliserhanuyar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 Almak İstiyorum
    Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 20:03
Merhabalar arkadaşlar, ben Serhan.
20000 TL'ye kadar otomatik LPG'li 307 almak istiyorum. Fakat Peugeot hakkında hiç bir bilgim yok. Sizce eğer tavsiye ederseniz, hangi modeli almalıyım. Genel bir bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 21:56
eğer alıcaksan bu arabanın en dolusu olan XT modelini almanı tavsiye ederim.
yağmur sensörü
far sensörü
dijital klima
6 hava yastığı
torpido soğutucu/ısıtıcı
hidrolik ayarlanabilir dreksiyon 
4 cam otomatik ve kumandadan kapatabilme özelliği
camlarda sıkışmaya karşı duyarlı
110 bg güçlü motor
otomatik kararan dikiz aynası
ön arka cam ısıtma
ön koltuklarda çekmeceler
ve daha bilmediğim bir çok özelliği bir arada keyifle kullanırsın.ayrıca global motor olduğu için hiç bir parçada bulamama sıkıntısı yaşamazsın dahası bizim forumda hiç bir sıkıntın cevapsız kalmaz.Sırıtma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2011 Saat 11:22
Aslında bir tane buldum 1.6 XT otomatik LPG'li 2003 model 85000 Km'de değişensiz,boya durumunu sormadım daha. 20000 TL diyor. Piyasa durumu nasıl bu XT'lerin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 10:39
eğer gerçekten 85.000 kmdeyse o parayı eder.tabi arabanın evveliyatınıda araştırın sonra ilk aldığınızda ne oldu demeyin ve triger setinide değiştirin çünki araç 85.000 kmde bu araçların triger setleri 90.000de değişir maksimum.işçilik dahil orjinal triger seti 300tl tutuyo değiştirmesi.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 10:48
Usta konusunda bir sıkıntım yok, kendi arkadaşım Şaşmazda dükkanı var. Piyasa bu şekilde normalse galiba bayram sonunda bende aranızda olacağım. Bu arada aracın orjinal jantları kaç 15 mi 16 mı? Birde bijon aralıkları nasıl? Ona göre elimdeki jantı koruyup aldığım araca takmak istiyorumda. Benim elimdeki jant 16 inc 4x100.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 10:49
Orjinalini yazan: 06ilhan06 06ilhan06 Yazdı:

eğer gerçekten 85.000 kmdeyse o parayı eder.tabi arabanın evveliyatınıda araştırın sonra ilk aldığınızda ne oldu demeyin ve triger setinide değiştirin çünki araç 85.000 kmde bu araçların triger setleri 90.000de değişir maksimum.işçilik dahil orjinal triger seti 300tl tutuyo değiştirmesi.

ben 42000 de yıldan dolayı değiştirdim 2004 model araba , orjinal tirger set 150 tl + 100 tl işçilik 250 ye maal oldu bana Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 10:55
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

ben 42000 de yıldan dolayı değiştirdim 2004 model araba , orjinal tirger set 150 tl + 100 tl işçilik 250 ye maal oldu bana Sırıtma
abooo süpersin ben unuttum yıldan dolayıda değiştirmek lazım.onu unutmayalım evet.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 11:18

Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

abooo süpersin ben unuttum yıldan dolayıda değiştirmek lazım.onu unutmayalım evet.

çok önemli abicim sakın unutma aracım için herşeyi yaparım çünkü zamanla sertleşen bir madde o 6 yıl ömrü var Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 11:25
307 xt alınır mı alınır parada iyi o fiyat piyasası bende 2 ay önce aldım 2004 xt 19750 verdim sıfır hata, bakımlı bir araçtı. araç temizse çok konforlu şekilde kullanırsın sıkıntı yaşamazsın.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 11:27
307 2001 de yılın otomobili seçilmiş güzeller güzeli arabaya denir
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 11:28
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

307 xt alınır mı alınır parada iyi o fiyat piyasası bende 2 ay önce aldım 2004 xt 19750 verdim sıfır hata, bakımlı bir araçtı. araç temizse çok konforlu şekilde kullanırsın sıkıntı yaşamazsın.
aynı keza bende 2005 16hdi xt aldım ve arabamdan çok memnunum.allah kaza bela vermezse bu araca beni nereye kadar götürürse o kadar binmeyi pilanlıyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 16:09
307 nin güzel bir araba olduğunu duydum, fakat otomatik şanzumanında sorun olduğunuda duydum. Genelde böyle bir problem varmı yoksa asparagas bir problemmi? Çünkü herşeyiyle 307 ye tamamım, bu soruda aklımdan çıkarsa eğer.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 16:34
Orjinalini yazan: aliserhanuyar aliserhanuyar Yazdı:

307 nin güzel bir araba olduğunu duydum, fakat otomatik şanzumanında sorun olduğunuda duydum. Genelde böyle bir problem varmı yoksa asparagas bir problemmi? Çünkü herşeyiyle 307 ye tamamım, bu soruda aklımdan çıkarsa eğer.
bu problemi bende duydum ama çözümü varmış ve çok ucuza herkes yaptırıyomuş.o meseleyi almadan önce sorarsın zaten büyük ihtimalle almadan önce arabayı gösterirsin orada ne olduğu nasıl bi problem olduğu anlaşılır.fakat insanı arabadan soğutacak bir problem olduğunu düşünmüyorum çünki forumda otomatik 307 kullanan çok arkadaş var.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 16:46
Umarım o arkadaşlarda görüp bilgilerini paylaşabilirse içim rahatlar.
Bijon aralıkları hakkında da 4x108 yazılmış ama 4x100 yazılanlarıda gördüm forumda kafam karıştı biraz. Çünkü şu an ki aracımda 4x100 16 inc 5 kollu sevdiğim bir jant var. Eğer uyumlu olacaksa jantlarımı satmayacağım.
Son olarakda tecrübeli arkadaşlardan şunu rica ediyorum; alacağım araç, 307 otomatik, 1.6 xt yada xt premium, LPG'li modeli. Hangi konulara dikkat etmeliyim?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 17:00
aracında dikkat etmen gereken hususlar aldığın arkjadaşa triger setini ve ve kayışı ne zaman değiştirdiğini sor eğer içinde şüphe kalırsa ilk olarak onu değiştir.(işçilik dahil 250-300tl) sonrasında yağını suyunu yakıtını koy gözün arkada kalmasın.eğer en ufak bir sorun hissedersen forumda yaz biz sana her konuda yardımcı oluruz.
ayrıca az öncede belirttiğim gibi şanzuman olayında şüpen kalmasın hem alıcağın şahısla konuş hemde iyice göster.
plakasınan aracın pert kaydı olup olmadığına baktır.eğer pert kaydı varsa kasko yaptıramayacağını bilerek al.(kasko senelik 1.400tl eğer yaptırırsan ki ben yaptırmadım.)
arabanın kaportasına,şaselerine,ön-arka takımına baskı balatasına en önemlisi motoruna baktır ve aklına yatarsa al.
unutma ki bu arabanın şoför koltuğuna bir oturursan bir daha inmek istemeyeceksin.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aliserhanuyar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:19
Valla İlhan çok yardımcı oldun eyvallah. Bu yazdıklarını genel olarak zaten biliyorum, benim sormak istediğim, mesela bende grande punto var, kronik city direksiyon arızası var 2006-2007 senelerinde. Bunun gibi özel dikkat etmem gereken hususlar.
Birde şu iki ilana göz atabilirmisin rica etsem?

- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2-sahibinden-hatasiz-lpg-li-triptironik-irtibat-no-arayiniz-63492828/detay/

- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-hatasiz-xt-premium-sunroof-deri-koltuk-lpg-63436627/detay/

Bu arada çok yakın bir arkadaşım Şaşmaz'da özel servisi var, parça olsun, bakım olsun, kasko olsun yardımcı olabilirim arkadaşlar.

Düzenleyen aliserhanuyar - 08 Kasım 2011 Saat 18:21
Yukarı Dön
naksi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Ocak - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı naksi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 20:59
bendede var lazımsa otomatik 307 :)
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 21:30

tek keime ile peugeot 307 tavsiyemdir yeterki bakımlarını ihmal etme ve hor kullanma

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 21:58

sorun vardır fakat çözümüde vardır forumda arattırırsan zaten karşına çıkar, ben almadan önceki sahibi o sorunu yaşamış ve değiştirmiş elektrovanaları ben şimdi sorunsuz kullanıyorum. sana sonuna kadar otomatik 307iyi tavsiye ederim bu kasada bu kadar konforlu araç olduğunu düşünmüyorum fiyatı baz alırsan, arkadaşın 2007 model golfüne bindim tamam rahat araba ama 307ye alışınca golf ün ön camı üzerime üzerime geldi dar araba sıkıldım içinde, iç ferahlığı beni çok mutlu ediyo mesela ben alırken bu kasadaki neredeyse bütün araçları denedim en son bunda karar kıldım. iyi bi ekspertiz yaptır. bi kaç yere göster sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla al ilhan abinin tavsiyelerini yerine getir koy benzini gez aslanlar gibi:D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 23:59
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

sorun vardır fakat çözümüde vardır forumda arattırırsan zaten karşına çıkar, ben almadan önceki sahibi o sorunu yaşamış ve değiştirmiş elektrovanaları ben şimdi sorunsuz kullanıyorum. sana sonuna kadar otomatik 307iyi tavsiye ederim bu kasada bu kadar konforlu araç olduğunu düşünmüyorum fiyatı baz alırsan, arkadaşın 2007 model golfüne bindim tamam rahat araba ama 307ye alışınca golf ün ön camı üzerime üzerime geldi dar araba sıkıldım içinde, iç ferahlığı beni çok mutlu ediyo mesela ben alırken bu kasadaki neredeyse bütün araçları denedim en son bunda karar kıldım. iyi bi ekspertiz yaptır. bi kaç yere göster sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla al ilhan abinin tavsiyelerini yerine getir koy benzini gez aslanlar gibi:D
işte ben en çok bu yüzden sana peugeot tavsiye ediyorum.bu arabaların kendi rahatlığı kullanımı değil forumundaki arkadaşları hepsinden kıymetli.en ufak sorununu yazarsın 1 saat sonra çözümü bulunur.
ayrıca gösterdiğin iki araçta çok güzel.bence içlerinden seçmek zor ikiside bu arabanın en dolusu.inan bana aynı özellikleri başka bir arabada ve aynı yaşta aynı kmde bulman ve bu kadar rahat bir arabada imkansız.ama bu kadar dolu başka araba yok demem tabiki var fakat ben memur bir adamım gelirim belli ki aynı özellikleri çok yüksek meblalarda ve bence etmeyecek arabalarda istiyorlar.o yüzden bu arabalara gönül rahatlığıyla binebilirsin.hem güvenli hem güçlü hem tasarruflu hemde konforlu böyle bir araba daha başka bir yerde çok zor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 292 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1496 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9387 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8670 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 883 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 900 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55428 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2153 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2505 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2042 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15978 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English