![]() |
|
307 filtre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 18:06 |
Merabalar,
Aracıma performans filtresi takmayı düşünüyorum.307 sine takan varmı zararı olurmu önceki aracımda sorun yaşamıştım çünkü.Ve düşüncem: fakir karışımdan dolayı hata veriyor gazdayken buda düzelebilir ama bu bir bahane tabi önemli olan ses :) Sizcetakıyım mı ?
Düzenleyen muntehaozen - 06 Kasım 2011 Saat 18:07 |
|
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende ve sercinho (Sercan) kardeşimizde Simota Aero Form marka 307 için üretilmiş olan Hava filtresi mevcut. Biz gayet memnunuz. Eğer gaza gelipte ses duyacağım diye gazı sürekli köklersen tabiki araç fazla yakmaya başlıyor ancak sakin kullanımlarda yakıt tasarrufu sağladığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Yani sonuç olarak kesinlikle taktırmanı öneririm ben kendi adıma... |
|
![]() |
|
Performans fıltre takabılırsınız ama kalıtelı olanlardan tercıh etmenızı onerırım... Lpg olayıda ayrı bır konudur fıltreyle alakası yok. Arıza ısıgı yanıyorsa lpg sıstemınde ayarlar kontrol edılmelıdır... Bence kalıtelı bır kıt taktırıp denemelısıınız
![]() |
|
![]() |
|
bu gerçek bir olaydan alıntıdır.
Bir gün BMWnin almanyadaki mühendislerinden biri şunu demiş. Biz ne kadar sessiz bir araba yapmaya çalışırsak çalışalım Türk gençleri bir şekilde arabayı bağırtmanın yolunu buluyorlar.
|
|
![]() |
|
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D Güldürdü valla abi beni bu söz.
|
|
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
|
![]() |
|
adam türkiyeye gezmeye gelmiş hemde kayıtlarındaki yetkili satıcıları geziyormuş.yanından geçen her BMW bağıra bağıra geçiyormuş.sonra türkiye hakkındaki gözlemlerini sormuşlar oda bu sözleri söylemiş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
on numara cevap vermiş hans ![]() ciddi anlamda da olay öyle ama
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ben aracıma taktım perfonmans simota kit sesinden memnunum perfonmans öyle aman aman değil ama motoru rahatlattığı bir gerçek yanlız aldıktan sonra temislerken sakın hava tutma temizleme kitleri var sanırım forumda nasıl temizlenir diye bir konu vardı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |