![]() |
|
Egzoz yüzünden araç bağlanır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 08:30 |
||
Arkadaşlar ilandaki aracı aldım. Sanayideki ustalar bu egzoz yüzünden aracın bağlanabileceğini söylüyorlar. Bunun aslı varmıdır? Eğer öyleyse mecbur değiştiricem
![]() ![]() http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/IlanResim?IlanId=3181961&ResimSiraNo=4 |
|||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|||
![]() |
|||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bunun yine silenceri var ben 1 yıldır abartla geziom polis çevirmedi bile..
|
|||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|||
![]() |
|||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla bende yenı taktırdım bakalım hayırlısı bu arada emre bır duyman lazım ama baglama olayı yasalarda var polısın o ankı ınsafına kalmıs bısey
Düzenleyen mehmet1965 - 06 Kasım 2011 Saat 09:49 |
|||
![]() |
|||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
||
Hayırlı olsun abi dün haber verseniz gelirdim :)
|
|||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|||
![]() |
|||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
||
aracı kaca aldınız eger 11mılyara aldıysanız yazık etmıssınız o paraya daha iyi yüksek model bi pug alabılırdınız
|
|||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
silencer takılı gordugum kadarıyla eger silenceri (egzoz ıcındekı kapak) cıkartırsan o zaman baglarlar ama suan bı ses cıkartmaz zaten
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
||
Abartı bir ses çıkarmıyo ama gayet yumuşak ve hoş bir sesi var. Aslında manifoltta çatlak olmasa belki daha da güzel ses çıkartır.
10,250 TL'ye aldım vade ile. Peşin Fiyatı 8.250 TL idi. Şu ana kadar 2.000 TL civarı masraf yaptım ve şu an motor bitmiş durumda. Bir de motor yapılacak. Motor bittiğinde bana 16.00 TL gibi fiyata malolmuş olacak. Olan oldu bir kere :( |
|||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|||
![]() |
|||
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
||
arkadaşlar ankara bahçelievlerden 7.caddeden çıktım 3.caddenin sonundan çıkacakdım tam lambalarda polis geriye taktım tam kaçacam gel gel dedi slezencır takılı değildi hor hor otuyo hemen kontağı kapattım ama nafile adam ta caddenin başından geliyo sesin seni bekliyodum demezmi bende tabi yalan sallayıp duruyorum abi corvet vardı şurdan döndü felan diye yemedi tabi bağlıyacağım dedi arabayı anan aşağı baban yukarı derken susturucusu varmı dedi var dedim tak o zaman dedi sonradan öğrendim arkadaşlar bilginiz olsun bende stell marka ottoya benzeyen egzos var slezencırlı şekli tuv onaylıymış ondan sonra muaneye bile gittim o egzosla çocuk geçmez felan dedi kontrolu yapan bende dedim bak egzosun ustunde kocaman tuv onayı var diye afalladı kaldı slezencır varsa sıkıntı yok arkadaşlar
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bizim arkadaş 59tl ceza yedi ama arabayı bağlarlarmı bilmiyorum.ayrıca o egzozla muayenedende geçmiyor sanırım.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bağlarlar arkadaşım
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |