![]() |
|
Satılık Kitap gibi 200 E |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 19:25 |
satılık 200 E arkadaşlar araç bizim kitap gibidir hertürlü herkese tafsiye ederim bakımları herşeyi hazır 1 makina içi dışı çok temiz 1990 model Fiat 17 000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışıklı duruyo.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
araç mükemmel .. ::)
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
hayırlı satışlar kardeş
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
takas düşünürse düşünürüm,aracımın ilanını iletirim özelden,km bilgisi vs ulaştırırsanız sevinirim,sunroof var mı yok mu anlayamadım,hayırlı satışlar..
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
sizde ilan numarasını verirseniz bizde degerlendirriz kafamızda
|
|
|
![]() |
|
Çok güzel araç. İyi satışlar.
|
|
![]() |
|
güncell...:)
|
|
|
![]() |
|
bu araç harika bi araç bizde geçen yaz vardı alacak yerine gelmişti 2 hafta falan bindim ama ondaki konfor rahatlık ve güven anlatılmaz yaşanması lazım, aldığımız adam satarken şunu demişti, viraja girdiğinde eğer araba kayarsa gaza bas baktın hala kayıyor biraz daha bas hala kayıyorsa gaza sonuna kadar bas:)
hayırlı satışlar araç gerçekten temiz görünüyor kıymet bilene gider inşallah |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
iş dolayısı ile aracımı sattım C270 cdi aracım vardı,mercedes apayrı bir dünya,öncelik olarak 203 kasa klasik kıvama geldiği içinde 124 kasa arıyorum bakalım hayırlısı :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar Olsun Okan ım:)
Gerçek ve Sağlam Bir Efsane Alanda Satanda Hayrını Görsün... |
|
![]() |
|
saol abicim :) gerçekten htasay kardeşimin anlatıgı kadar çok güzel arabalar bunu satıp hedef s320 Long :)
|
|
|
![]() |
|
maşallah umarım hastasına gider
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
satışa çıkardığın araçta güzel, almayı planladığın araç ayrı bi güzel S320 ama imkanın varsa S600 al tecrübeden söylüyorum araç değil bambaşka bişey o
Hayırlı satışlar |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
imkanlara göre ya kuzenimin planı bu ben olsam almam açıkcası araba kötümü hayır ben 2009 model s600 long kullandım zıhrlı ve çok kaliteli araç eskisindede dayımda vardı gerçekten ömür bitirir araba ama vesselam şuan orta gelirli 1 aile için bence çok lüks bu arabayı satmam yani 200 e ideal 1 araba ama yukarları bence agır ama keyif tabi :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |