![]() |
|
Kendine Güvenen Usta Chipçi Lazım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 09:25 |
Arkadaşlar 2009 model Hyundai H100 2500cc turbo tek kabin pickup ım var ve zamlardan sonra 50kr yakmaya başladı yıllık minumum 35,000km yapıyorum ve acilen box ya da chip güncelleme tarzı bir işleme ihtiyacım vardır. Performans ile hiçbir sıkıntım yok hatta biraz düşse bile farketmez yakıt düşsün kafi.
Saygılar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ümit dün ben bi 407 chip uygulaması hakkında bi yazı paylaşmıştım onu bulabilirsen tekrar paylaşağım yararlı olur belki senin için...
|
|
![]() |
|
Gaz pedalına az basarak bu ısı yapabılırmısın acaba ???
![]() |
|
![]() |
|
chip uygulayacak arkadaşlara yardımcı olur mu bilmem ama bu chip olayını bende çok araştırmıştım büyükçekmede bir yer o zman için 1,6 araçlar için 300tl fiyat söklemişti epey konuşmuştuk kendisi ile ben performans için değil yakıt tasarrufu için yaptırmayı düşünüyordum.
(zaten peugeot nun performansından şüphe etmek mümkün değil...)
araçım benzinli olduğun için sadece max %10 luk performans ve tork artışı alabilir demişti yakıt konusunda ise artış veya düşme söz konusu olmaz demişti. dizel ve turbo benzinli araçlarda %10 ile%20 arası tork ve hp artışı sağlar dedi.bunlara ek olarak ta yakıt tasarrufu konusunda %10 ile%15 arası azalma söz konusu demişti. yazılımın konusunda her araça özel yazılım yazdıklarını 2 haftalık deneme süresi olduğunu memnun kalınmadığı taktirde ise paranın iade edileceğini söylemişti.. tabi 2500cc bi motor için fiyat farklıdır mutlaka... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
chip ne işe yarıyor arkadaşlar ?
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
chip arabanın torkunu ve beygirini yükseltip yakıtda düşüş saglıyo ama bence saglıksız ben yazılım tavsiye ederim chip gibi sökülmüo belkı ama saglıklı hiç olmazsa benim arkadasın arabada chip var 180da arabayı bi kitledi direksiyon falan kitlendi allahdan durabıldık de kurtldk yazılım da 600e atıylar diye biliyorum 1sene garantili ama km si 100.000in ustune tavsiye etmıyolar
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
hm anladım peki. tehlikeli değilmi peki ?
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
bizde de 2011'i var. Euro 4 motor. Çok keyifli kullanması. Motor uçuruyor aracı.
![]() |
|
![]() |
|
ilk defa duydum bunu ne kadara oluyor peki :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
yazılım 600civarında da çipi bilmiyorum
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Malesef,aracınıza yazılım(chip tuning) uygulaması yapılamıyor.
Mazot pompasından ayar gerek. Hyundai H1'lere yazılım oluyor. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Yazılım kadar güzel bir şey yok turbolu aracınız varsa hemen yaptırın basmassan az yakıyo basarsan uçuyo
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
bayramdan sonra ümit istanbula yazdırmaya gidecekti hyundai h100 için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |