![]() |
|
206 direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 08:47 |
merhaba arkadaşlar... benim direksiyonum çok sert..2006 model olmasına rağmen 2000 modellerden bile daha sert..hidroliğini değiştirmeyi düşünüyorum hangi marka ne tavsiye edersiniz? acil tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon pompasında bi sıkıntı olabilir.Önce yağını felan kontrol etmenizde fayda var..
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı sıkıntı wardı hatta konu açmıştım sağolsunlar arkadaşlar yardımcı oldular.
dreksiyon hidroliği olarak ATF 2 tavsiye ettiler sende dene derim...
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
arkadaşım, efe haklı kontrol et önce kolay gelsin
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
selamlar çok garip bulabilirsiniz sıkıntı şu:akşam iş dönüşü otoparktan geri geri çıkıyorum direksyon u sağ sol hareket ettirirken minik takılmalar oluyor toplam 2 manevra hareketinde oluyor yolda normal gidişte olmuyor ayrıca direksyon baya ağır arkadaş 206 ların hepsinin direksyonu ağır dedi inandım bilgilendirirmisiniz ayrıca yukarıdaki konuda hidrolik yağından bahsetmişsiniz gerçekten faydalı olurmu ?
|
|
![]() |
|
hasanyılmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanyılmaz
benim 206 xs aracımda da oluyor bazen tü çok hafif bazen kazık gibi oluyor yagı falan tamam bazende ötüyor anlamadım nedendir
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benim 306 nında biraz sert direksiyonu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |