![]() |
|
206'da hararet sona dayandı !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 08:09 |
günaydın arkadaşlar sabah üniye giderken bişey yoktu hararet 50 ancaydı çünkü hava buz gibi çok az 4 viteste hızlandım yine hararet normalde arabayı kapattım açtım hararet en tepede stop lambası sönmüyor kaputu açtım kontak kapalı olduğu halde fan durmuyor Ama motor soğuk fazla ısınmamış suyuda tam bekledim biraz fan durdu kontağı açtım yine kırmızda hararet biraz daha bekledim normale döndü sizce fan müşüründen midir arıza ?? Yoksa başka bir sebeptenmidir.. Sabah sabah korktum bişey oldu diye
![]() |
|
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararet müşürü arızalanmış yahut oksit yapmıştır. Ayrıca termostat açıyor mu kontrol ettiniz mi ? Termostat arızalanmış olabilir. Sistemde hava varsa o da etkiler. |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Elektronık bır sorun olmus olabılır.
Cunku yazdıgından anladıgım uzere okula gelmıssın hersey normal.
Sonra kontagı kapatıp actıgında gosterge dıbe vurmus fan calısmıs vs sonra kapatıp yıne acmıssın yıne gosterge dıpte ve bır sure sonra normale donmus...
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ya müşürde yada termostatta sorun vardır belkıde devırdaımde bunun gıbı bırıne daha olmustu forumda gecen ay arastırırsan bulabılırsın onunkıde calıstırınca sona dayanıyodu motor soguk oldugu halde
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Ankara İstanbul Otobanda başıma geldi. Araç soğukken birden kırmızı hatta dayandı. Sonra indim baktım her şey normal :-))) Termostata baktım açıyor. Sistemde hava varmış onu aldım biraz bekledikten sonra her şey normale döndü. WD40 sıktım müşür bağlantı yuvalarına :-))) Hangisinden dolayı düzeldi bilmiyorum ama 3 ay rahat bindim sonra benzer bir hararet sıkıntısıyla karşılaştım onda da termostat açmıyordu anlayınca hemen termostatı çıkardım :-))) Sipariş verdim geldi. Taktım
![]() ![]() |
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() |
|
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
![]() |
|
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
:-))) Fan tam da olması gereken zamanda çalışmaya başlıyordu. Göstergeden kntrol edemiyordum ama aracın ısısından belli ediyor ne zaman açılacağı. Termostat açılmazsa yine yersin üst contayı kaynayan su yoksa sıkıntı da yoktur. Termostat da açılıyorsa müşüre baktır derim.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
ya bu 206ların hareret sorunu kronik heralde hiç bi markada yok bu kdr şikayet benimkide yolda giderken 95 100'ü görüyo ama takmıyorum hiç valla
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
|
|
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdiye kadar 6-7 araç kullandım ama hiç öyle lüks de değillerdi hepsi de yoğun trafikte 90ı geçiyordu.sonuçta senin soğutma sistemin çalışıyor fana aç diyen müşür zaten arkadaşların dediği gibi ya hava var yada termostatın saçmalıyor gibi
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
kesinlikle katılıyorum,şehir içinde o kadar dur kalk olmamasına rağmen 90ı geçtiği oluyor,ya fan yetersiz ya da fazla ısınma..Allah korusun tüm pug kullanıcılarını
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normaldir 100 derece motor sıcaklığı fazla bir sıcaklık değil yani 97de fan açması lazım zaten 90dada kapanıyo tekrar
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende aracın termostat bozuktu hiç ısınmıyordu , kendi termostat ını bulamadım 87 lik wosvagen termostatı taktım bir sorun olmaz umarım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |