![]() |
|
Beyaz Peugeot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 20:16 |
Beyaz Peugeotsen bu dünyaya mı aitsin hayatın nasıl olduğu değil kimlerle olduğu önemli dersin göğe ara sıra başını kaldır bak öyleyse kendine ait bir yıldız bulabilir misin İçinde hiçbir şey olmayan bir dünya özlüyorsun hadi birkaç şeyi daha atsak boşluğa sevinir misin sevdikleriyle anlaşamayan anlaştıklarından durmadan kaçan bakıp on altı yaşından ağlayan çocuk peugeot çalışmıyor biraz ittirir misin eğer çalışsaydı uzun bir yolculuk isterdin beyaz peugeot'yu kullanan arkadaşına de ki: çok gaz verme vitesi ikile beni unutma , herkesin herkesle sevgili olduğu bir toplumu özleyen ve bütün gün güneşin altında radyo dinleyen bu çocuğu unutma bir gün buradan gideceğim sen kontağı çevir vitesi ikile beni unutma uzak yollar beni çağırıyor hiçbir şey yapmayacağım bundan sonra "ben buradayım" de güneşin altında radyo dinleyen çocuğa "dünyadan korkma" güneşin altında radyo dinleyen çocuğu sakın unutma güneşin altında radyo dinleyen çocuk fm'de ne çalıyor dünya senin ama sen dünyaya ilişme peugeot çalıştı korna çalıyor bin arkaya her şey önünden bir bir geçsin başını cama daya başını cama dayayan çocuk hoşçakal ben burada kalıyorum güneşin altında anteni çıkar radyonu aç düşlerimi unutma Ahmet Güntan _______________________________________________ Ders kitabında gördüm, paylaşmak istedim...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |