![]() |
|
Trabzon servis önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 18:44 |
Arkadaşlar ben Trabzon'da ikamet etmekteyim..Benim ricam şu, ilimizde peugeot servisi Bayram otomotiv var.Benim asıl sorum şu forumumuz da Trabzon'da ikamet eden arkadaşların , arabalarının bakımlarını hangi usta veya servise götürdüğünü, hangisinin daha iyi olduğunu yazmalarını rica ediyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş Serdar usta var trabzonda onun çok iyi olduğunu söylüyolar ama bilmiyorum tam olarak. Yetili servisten ayrılmış şuan özel servis olarak hizmet veriyo zaten Trabzonda GTI' cı olarak ünlenmiş sanayide kime sorsan tarif ederler.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim kardeş bilgilerin için..
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Rica ederim, işinin ehliymiş söylenene göre ama ben tanımıyorum bilgin olsun :) Pejocu Serdar usta dersen herkes tanır demişlerdi bana :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Kardeşim ben Gümüşhanedeyim Trabzon'da Bayram Otomotive yetkili servise gidiyordum sonra Serkan Ustayı önerdiler belki aynı ustayı konusuyoruzdur servisten çıktı şu anda Best Service diye kendi yeri var ona götürdüm bir kaç değişim için işini hakkıyla yapıyor ben beğendim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Olabilir ama Serdar usta demişlerdi telefonuda vardı fakat bulamadım. Küçücük bir dükkanı var tek araba anca sığıyo
Düzenleyen I Love My Pug - 03 Kasım 2011 Saat 19:17 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |