![]() |
|
206 orjinal teyp yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 10:45 |
rd3 teybin cd changer çıkışını aktif hale getirmek için bugün açı otoya gittim ancak o kadar uğraşmalarına rağmen bir türlü yapamadılar. bu uygulamayı yaptıran 206 sahipleri anadolu yakasında adres verirlerse sevinirim
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa yakası düşünürsen bildiğim bir yer var kendim yaptırdım ve çok memnunum sorunsuz çalışıyor
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
by çakır ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2011 Konum: esenyurt\ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar ben yeniyim 206 aracıma orj,nal cd çalar taktırmak istiyorum üzerinde kasetçalar var.servise gitmek zorundamıyım yardımcı olurmusunuz.
|
|
206xt hastasıyız be..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |