![]() |
|
206 orjinal teyp yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 10:45 |
rd3 teybin cd changer çıkışını aktif hale getirmek için bugün açı otoya gittim ancak o kadar uğraşmalarına rağmen bir türlü yapamadılar. bu uygulamayı yaptıran 206 sahipleri anadolu yakasında adres verirlerse sevinirim
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa yakası düşünürsen bildiğim bir yer var kendim yaptırdım ve çok memnunum sorunsuz çalışıyor
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
by çakır ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2011 Konum: esenyurt\ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar ben yeniyim 206 aracıma orj,nal cd çalar taktırmak istiyorum üzerinde kasetçalar var.servise gitmek zorundamıyım yardımcı olurmusunuz.
|
|
206xt hastasıyız be..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |