![]() |
|
İzmirde tavsiye edebileceginiz tamirci varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karadede ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İzmir - Alaçatı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 21:45 |
arkadaslar alaçatıda yasıorum izmirde tavsiye edebileceginiz işin ehli peugeot tamirci var mı ?
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izmirde oturmuyorum ama reis oto varmış çok popüler nette falan yaz çıkıyo
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İzmir'de yaşamıyorum ancak daha önceden tanışmışlığım ve bilgisine güvenimden dolayı Peugeot Murat var. Yetkili servis değil ancak işinin ehli olduğuna itimadım var. 0535 862 35 74 numaralı telefonu kayıtlı bende tabii değişmiş de olabilir. 1 yıldan fazladır aramadım.
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Gel dostum barıs efe var bn goturuorum aracımı sureklı hem uygun fıyat hemde arkadasca yaklasıyorlarr gıt oraya bn onurun arkadasım de kıbrıstan de onlar anlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
10ur askerlik bittimi geldin mi?
|
|
![]() |
|
karadede ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İzmir - Alaçatı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
hepinize teşekkür ederim arkadaslar...fırsat buldugum en yakın zamanda irtibata gecicem verdiginiz bilgiler dogrultusunda... bi tane adam gibi tamirci bulamadım herkes para canavarı olmus arkadas...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |