![]() |
|
Lütfen yardım:( Sarı ışık hatası rölanti yükseliyr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karadede ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İzmir - Alaçatı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 19:51 |
arkadaslar 2002 model 206 xt 1.6 benzinli aracım var. geçenlerde biraz fazla yol yaptıktan sonra bu sanzuman resmi gibi olan sarı ışık yandı.arabanın çalışması,yürümesi normal sadece anormal olan sey rölanti devamlı yüksekte neden olmus olabilir...izmir alaçatıda yasadıgım ve fırsat bulamadıgım için servise gidemiyorum...yardımcı olabilicek kimse var mı? şimdiden cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum o motor arıza ikaz lambası aracının motor sisteminde bir sıkıntı olduğunda o arıza lambası yanar.yapman gereken aracı ilk bulduğun bilgisayara bağlatıp sıkıntıyı öğrenmek.allah korusun büyük bir arızaya neden olabilir.sana bir sorum olacak aracın otomatikmi ve birde aracın yürüyüşünde bir sıkıntı varmı (aracın bağırıp gitmiyorsa) baskı balatan bitmişte olabilir.
|
|
![]() |
|
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağında sorun olabilirmi? devir saati yüksekte kalıyosa yağdan olabilir eksilmş yağdan dolayı yağlama yapmayınca devir saati yüksekte kalır diye biliyorum. yinede baktırmak lazım
|
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
![]() |
|
karadede ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İzmir - Alaçatı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
ilk olarak tesekkur ederim dostum...ikincisi araba manuel otomatik deil. ve yürüyende sıkıntı yok sadece normal giderken sıkıntı yok ama bosa alınca rolanti yüksekte 2 bin devir gibi ve 4 5 saniyede bir kesip aynı devam ediyor...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu ateşlem sıkıntısı değil orada hemfikiriz.lakin rölantinin yükselme sebebi ve motor arıza lambası neden yanıyor onu düşünüytorum.bence en kısa zamanda bilgisayara bağlat derim belkide çok basit bişeydir ama genede korkmadım desem büyük yalan olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |