Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 tekleme problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 tekleme problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
simirnoffredbull Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 tekleme problemi
    Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 17:47
Aracımın devir göstergesi rölantide iken hafif aşağı yukarı oynuyor ve çok az  titreme yapıyor diyerek  sanayiye götürdüm. Aracımın sorunun boğaz kelebeğinin temizlenmesinden sonra düzelebileceğini söylemeleri üzerine oto elektrikçisine temizlettim.Aracımı çalıstırdım ve yola çıktığımda arabanın gaz yemediğini kalkışta hissettim biraz ilerledim ve arıza ışığında antipoluttion fault  ile ilgili yazı cıktı ve arıza ışığı yanmaya başladı.Gaza biraz yüklendim ve arabam 4000 devire geldiğinde devir saati 4000 de takımaya başladı daha ileri gitmiyordu ve araç tam 4000 devire geldiğinde birden gaz yemiyo ve sallamaya ve sarmaya(titreme şeklinde) başlıyor... ustaya geri götürdüm benim yaptığımla bir alakası yok dedi. Arabayı sağlam verdim bu şekilde aldım.Arızasınıda bulamadılar sürekli bi yorum şu,bu diyerek. Son çare olarak buradaki Peugeot severler  ve Peugeot ustaları varsa yardım eddebilirler diye düşündüm. Saygılarımla..aracım 307 1.4 comfort makyajlı modeldir.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 17:49
he bide aynı usta aracın sabah 4. silindirinde bi problem çıktığını söyledi akşam aradı arıza 1. silindire gecti dedi.. nasıl iş anlamadım:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 17:54
Kendini Şöyle Bir Tanıtki Sana Daha Sağlıklı Yardımcı Olabilelim ...

Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 18:23
yardımlarınızı bekliyorumm

Düzenleyen simirnoffredbull - 02 Kasım 2011 Saat 18:44
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 18:51
http://imageshack.us/photo/my-images/403/18072011275.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/214/18072011276.jpg/
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 20:13
Ustan kelebek boğazını temizliyim derken komple temizlemiş sanırım arkadaşım ben anlamam ki elektronik malzemenin neyini temizlerler eline bi bez alıp kelebeği çalıştığı kanalı silsen yeterli.Soruna gelince arkadaşım aracını arıza tespit cihazına bağlat tam olarak sorununu gör  ve aracı işi bilen daha iyi bir ustaya götür parça lazımsa olursa yardımcı olurum
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 20:34
tamam teşekkür ederim bugun yeni bir ustaya verdim daha güvenilir bakalım katalitik kovektörü demeye çalıştı ama biraz daha bakıcak eğer parça lazım olursa mutlaka yazarım..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 23:03
1.dostum aracının sorunu hava akış metresi bozulmuş olabilir.onu bir göster.birde bununla ilgili bir arkadaşın yazısı var sorun oda olabilir.bir sonraki mesajıma ekliyeyim onuda oku.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 23:04
2.Antipollution Fault hemen hemen tüm 307 puglarda vardır sounu araştırdım can sıkan bir uyarıdan ibaret değil oksijen müşüründen kaynaklanan bir sorunmuş 25 tl gibi birşey ustam ile görüştüm bunun kesin çözümü oksijen ve hatırlayamadığım bir diğer müşürün arasına aparat atıp birbirinden biraz daha uzaklaştırmak bende 2 sefer bu hatayı verdi bilgisayara bağlayıp sildirdim 2 3 gün sonra tekrar hata verdi kesin çözüm ustanın dediği gibi 2 sensör arasını açmakmış ve maliyeti 10 tl bunu birkaç güne uygulayıp deneyeceğim ve sonuçları bildiririm bu hata genelde kirli yakıttanda kaynaklanıyor sakın katalizör değişimi gibi birşeye girmeyin boş yere masraf olurmuş ustam 3 4 arabaya ve kendi arabasına uygulamış hiçbir problem yaşanmamış net bilgi ve deneyimle konuyu tekrar sizinle paylaşacağım kazasız belasız sürüşler
NOT : benim aracımda tüp yok

Dip Not: Alıntıdır.
Yukarı Dön
okan77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 06:59
Araçta gaz teli varmı.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 10:34
gaz teli yok makyajlı kasalarda Okan
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 15:01
problem halledilmiştir motora azcık para sıkışmışGülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 15:10
o sıkışan parayı neden hep ustalar bulurlar nereye sıkıştığını bir defa olsun çözsem ne olur sankiWall neyse bakalım geçmiş olsun Alkış
Yukarı Dön
okan77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 11:13
Sorun neymiş ozaman.... Bilmek isteriz...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Şubat - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simirnoffredbull Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 18:39
bi sürü şey saydı. 4. silindir mi ne değişmiş dedi anlattı baya ama ben anlamadım:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 19:01
arkadaşım seninde benim gibi arızan aynı olmuş, bujileri ve dinamosunu değiştirince canavar olucaktır.
benim problemim kirli benzinden sonra olmuştu olsun aynı sorun.
geçmiş olsun ne diyelim....

Düzenleyen lazeros - 10 Kasım 2011 Saat 19:06
Yukarı Dön
osman66 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osman66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 23:27
Arkadaşlar benim peugeot 307 benzinli 2003 model araba sahibiyim arabamın gazı bitti ve shell benzinlikten gaz aldım 8km sonra aracım teklemeye başladı ve beyaz duman atmaya başladı rolantide teklemeli çalışıyor vitese taktıgımda stop ediyor sorun ne olabilir? şimdiden teşekkurler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 50 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 282 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107306 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1442 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2990 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9097 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8520 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 782 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 739 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1542 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55302 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1107 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1837 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2298 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1744 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15904 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English