![]() |
|
307 tekleme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 17:47 |
Aracımın devir göstergesi rölantide iken hafif aşağı yukarı oynuyor ve çok az titreme yapıyor diyerek sanayiye götürdüm. Aracımın sorunun boğaz kelebeğinin temizlenmesinden sonra düzelebileceğini söylemeleri üzerine oto elektrikçisine temizlettim.Aracımı çalıstırdım ve yola çıktığımda arabanın gaz yemediğini kalkışta hissettim biraz ilerledim ve arıza ışığında antipoluttion fault ile ilgili yazı cıktı ve arıza ışığı yanmaya başladı.Gaza biraz yüklendim ve arabam 4000 devire geldiğinde devir saati 4000 de takımaya başladı daha ileri gitmiyordu ve araç tam 4000 devire geldiğinde birden gaz yemiyo ve sallamaya ve sarmaya(titreme şeklinde) başlıyor... ustaya geri götürdüm benim yaptığımla bir alakası yok dedi. Arabayı sağlam verdim bu şekilde aldım.Arızasınıda bulamadılar sürekli bi yorum şu,bu diyerek. Son çare olarak buradaki Peugeot severler ve Peugeot ustaları varsa yardım eddebilirler diye düşündüm. Saygılarımla..aracım 307 1.4 comfort makyajlı modeldir.
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
![]() ![]() ![]() ![]() |
he bide aynı usta aracın sabah 4. silindirinde bi problem çıktığını söyledi akşam aradı arıza 1. silindire gecti dedi.. nasıl iş anlamadım:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendini Şöyle Bir Tanıtki Sana Daha Sağlıklı Yardımcı Olabilelim ...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
yardımlarınızı bekliyorumm
Düzenleyen simirnoffredbull - 02 Kasım 2011 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
http://imageshack.us/photo/my-images/403/18072011275.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/214/18072011276.jpg/
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Ustan kelebek boğazını temizliyim derken komple temizlemiş sanırım arkadaşım ben anlamam ki elektronik malzemenin neyini temizlerler eline bi bez alıp kelebeği çalıştığı kanalı silsen yeterli.Soruna gelince arkadaşım aracını arıza tespit cihazına bağlat tam olarak sorununu gör ve aracı işi bilen daha iyi bir ustaya götür parça lazımsa olursa yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
tamam teşekkür ederim bugun yeni bir ustaya verdim daha güvenilir bakalım katalitik kovektörü demeye çalıştı ama biraz daha bakıcak eğer parça lazım olursa mutlaka yazarım..
|
|
![]() |
|
1.dostum aracının sorunu hava akış metresi bozulmuş olabilir.onu bir göster.birde bununla ilgili bir arkadaşın yazısı var sorun oda olabilir.bir sonraki mesajıma ekliyeyim onuda oku.
|
|
![]() |
|
2.
NOT : benim aracımda tüp yok Dip Not: Alıntıdır.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Araçta gaz teli varmı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
gaz teli yok makyajlı kasalarda Okan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
problem halledilmiştir motora azcık para sıkışmış
![]() |
|
![]() |
|
o sıkışan parayı neden hep ustalar bulurlar nereye sıkıştığını bir defa olsun çözsem ne olur sanki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Sorun neymiş ozaman.... Bilmek isteriz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
bi sürü şey saydı. 4. silindir mi ne değişmiş dedi anlattı baya ama ben anlamadım:)
|
|
![]() |
|
arkadaşım seninde benim gibi arızan aynı olmuş, bujileri ve dinamosunu değiştirince canavar olucaktır.
benim problemim kirli benzinden sonra olmuştu olsun aynı sorun. geçmiş olsun ne diyelim....
Düzenleyen lazeros - 10 Kasım 2011 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
osman66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: şöför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Arkadaşlar benim peugeot 307 benzinli 2003 model araba sahibiyim arabamın gazı bitti ve shell benzinlikten gaz aldım 8km sonra aracım teklemeye başladı ve beyaz duman atmaya başladı rolantide teklemeli çalışıyor vitese taktıgımda stop ediyor sorun ne olabilir? şimdiden teşekkurler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |