![]() |
|
benzincilere de müjdem var :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 06:08 |
dolar düştükçe benzin fiyatı 4 tl nin altına çekileceğinden bahsediyorlar ve bp'nin shel'in atlantikte ki boru patlamasından kaynaklanan zararını yıl sonu kapatmış bulunacaklar herşey dolara kaldı düşerse işimiz güzelleşecek buda benden hediye olsun :)
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
e hade hayırlısı inşallah düşer :)
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tahiminimzce düşecek gibi duruyor ama dolar zıvanadan çıkmaz ise
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boşuna heveslenmeyin arkadaşlar, sabah haberlerde gördüm. Avrupa birliği yunanistan'ın borcunu silmiş birde borçmu ne verecekmiş ama yunanistan bunu kabul etmeyip halkıma sorayıp diyip referanduma gitme kararı yüzünden borsa alt üst olmuş dolar ve euro tırmanışa geçmiş diyorlar. Yani bu yunan salaklarının yüzünden yine olan bize olacak.!
Düzenleyen metin - 02 Kasım 2011 Saat 06:56 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
herzaman ki gibi alıştık ebünürlük olduk vallaha
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dün zaten inidirim yapıldı galiba ,bu güzel haberleri almak çok güzel,Musictime seni benzin ve mazot piyasasından sorumlu üye yapalım piyasayı adımıza takip et senden gelecek haberlere göre benzin yada mazot alalım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tabiki haber geldikçe söylerim ayriyeten 4 tl nin altına indirmeye çalışıyorlar şimdi gizliden bu operasyon yönetiliyor |
|
![]() |
|
Valla çok sevindim. Dün de baktım opette 4.25'e düşmüş benzin çok şaşırdım. Umarım düşüş devam eder.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Lpgyede çekseler bi operasyon
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
lpg de ucuzladı ki zaten 5 kuruş kadar düştü adanada ama lpg ye bence yüklü zam gelebilir gibi düşünüyorum nedeni 2 kez aşagı cektıler yukarıya cıkması fişek gibi olur :D
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Saten zamdan sonra aşşaya çektiler iyide , kafabuluyolar resmen şuan Çorumda şehir içi 2400 tl lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
bp istasyonumuzda 2,27 ye satıyoruz lpg adıda bp gaz
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
peki bu gazların kalitesi nasıl anlaşılıyor. Shell olsun aygaz olsun bp olsun aynı rafineriden almıyorlarmı
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
aynı da olsa tabanca ayarları var genelde basınç hızı önemlidir onu herkes aynı tutturamaz ve kalite kontrolcüler gelir ayda 2 kez test yapar en iyi gaz shell in dir bunu hiç kimse tartışamaz 5 araçla da denedik shell 3-7 arası km daha fazla götürebiliyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
ama hava basanlarda var yok değil oda gazın geldiği yer önemli onlarda bile kalite var en iyisi shell 2.si bp aygaz gibi ürünler diğerlerini saymıyorum hiç girmedim bile
|
|
![]() |
|
Pazar gunu lpg aldıgımda full de 2.16 ıdı. Ama ben Full Garantı kartım oldugundan 2.09 dan aldım... Ayrıca Metın ın sorusunu bende soruyorum![]() |
|
![]() |
|
hava olayını düşünüyordum ama ihtimal vermiyordum demekki bunuda aşmışlar. teşekkür ederim.
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hadi hayırlısı benim asla inanasım gelmiyor 4 ytl altına düşceğine
![]() |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Lpg burdamı pahalı arkadaşlar indirimden önce 2500 den alıyorduk lpg yi .Burdaki istasyonların en iyisi ise
Belediye benzinliği Aygaz Shell Diğerleri bariz dandik , belediyeyi kullanırım hep çünkü en iyi çekiş hep o veriyor tek dez avantajı biraz gürültülü çalışıyor .Shell ise uzak kalıyor ondanda gaz aldım ama diğerleri kadar almadığım için yorum yapamıyacağım. Düzenleyen Üçyüzaltı - 02 Kasım 2011 Saat 13:18 |
|
![]() |
|
ıns gerı cekılır dun aldım 4.13 du
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |