![]() |
|
Satılık 206 XT (satıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 12:19 |
||
Aracımı bagajımda yer kalmadığı için satıyorum. Daha büyük bir arabaya (207 Outdoor gibi) ihtiyacım var. Gözüm gibi baktım her yerinde emeğim var ama ayrılık zamanı.
|
|||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı şatışlar, Daha iyileri naspolsun inşallah.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
hayırlı satışlar , umarım arkadaşında dediği gibi allah çok daha iyilerini nasip eder.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İnşallah daha iyileri cümlemize nasip olur
|
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
||
hayırlı satışlar.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı satışlar,yalnız keyfekeder satıyorsunuz herhalde,çok para istemişsiniz..
|
|||
![]() |
|||
||
İyi satışlar :)
|
|||
![]() |
|||
||
Yok aslında 15 e vermedim arabayı. Piyasada 16 ya bir sürü 206 nın satıldığına şahit oldum ki o araçların durumuna değil alanlara acıdım. Aracın tüm bakımları tam. Jantlar jant başı teneke janttan 200 gr kadar hafif. Lastikler yeni Goodyear efficent grip. Zaten jant +lastik fiyatı 1400 lira. Lpg kiti 1300. Derken bunlardan yoksun 2000 model 206 ya 14 isteyenlere bakınca fiyat uygun. 13-14 e de pug bulunabilir temiz de olsa LPG kiti (ki özel uygulama ile montajı yapıldı motor kısmında foto çekip gösterseniz kimse inanmaz LPG li olduğuna. )+ Jant uygulansa araca 16 dan fazlaya malolur. Aracımdan son derece memnunum. Bagaj sorunum olmasa mümkün değil satmam. Defalarca takas isteği ile karşılaştım ama benim istediğim türde araçlar olmadığı için kabul etmedim. Motorda yahut yürüyeninde zerre ses olayı olsa hemen bakıma girer araba eskiyenle beraber eskimeyen de değişir. Araç her kışa girişte lifte kaldırılıp taş çarpması sürtme gibi boyaya olumsuz etkileyecek faktörlere karşı orjinal boyasıyla rütuşlanır ki kaportada pas bulamazsınız. Yani sözün özü kıymet bilene tam değerinde araç.
![]() ![]() |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
hayırlı satışlar hocam
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı Satışlar.
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı satıslar olsun... Jantlar gayet guzel. Ayrıca arac Xt olunca gayet donanımlı...
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
||
Hayırlısıyla ınsallah
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Kasım 2011 Saat 08:28 |
|||
![]() |
|||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
||
aracın fıyatı gayet uygun hayırlı satışlar
|
|||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |