![]() |
|
tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 11:31 |
arkadaslar bır kac gundur ozellıkle ılk kalkısta ve ve gaza bastıgımda sankı gogusun ıcınden bır tıkırtı gelıyor ya bır yer gevsek yada bır vıda bos da gıbı bır ses neden olabılır acaba
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ses cam açıkken kaput altındanmı geiyor , yada cam kapalıyken içeridenmi duyuyorsun , anladığım kadarı ile camlar kapalı iken torpidodan geliyor öylemi ?
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet cam kapalı ıken torpıdonun ıcınden gelıyor :(((
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
şöyle bir ses demi çıt çıt çıt gibi gaz verdikçe azalıyor ısınınca geçiyor
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
arkadaşlar bendede böyle bir ses geliyordu , dün forumda bahsetmiştim arkadaşlar debriyaj bilyası olabilir dedi . Bugun sanayiye gittim ama debriyajda bir sorun yok dendi . İncelerken gördümki akis keçesinden yağ kaçırmış . Bu ses için ufak bir video çektim sizce sesin nedeni ney ? Bu arada eksozun son susturucu patlak küçük devirlerde baslı bir ses veriyor sanki . http://s1118.photobucket.com/albums/k612/durmus306/?action=view¤t=04022010016.mp4 Düzenleyen Üçyüzaltı - 01 Kasım 2011 Saat 15:43 |
|
![]() |
|
gaza basınca geliyor gazdan çekince kesiliyosa bu akis başlarından olabilir.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
videoyu çektim ama bi türlü koyamıyorum
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 01 Kasım 2011 Saat 15:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ama hareket etmezkende yapıyor bu sesi sadece 2000 -3000 devir arası yapıyor. video bende açılıyor sizdede açılıyor mu acaba ?
Düzenleyen Üçyüzaltı - 01 Kasım 2011 Saat 15:37 |
|
![]() |
|
daha şimdi açıldı.sen dururken yapıyosa ve debriyaja basınca kesiliyosa kesinlikle debriyajla alakalı olmak zorunda.az önce akis başları yazmıştım ama akis başları gaza basarken yolda seyir halinde ses verir.seninki aksine tekerler duruyo gaza basınca geliyo debriyaja basınca duruyo.benim arabada yapar böyle bir ses ama benim abs sensörüm boz<uk olduğundan abs sürekli devrede olduğundan 50km hıza çıkana kadar o yapıyo bu sesi sonra abs fault yazıyo ve kesiliyo tabi abs devre dışı kalıyo.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Debriyaja basmayıpta ayağımı debriyajın yanına ayağımı dayasam yine kesiyor
![]() |
|
![]() |
|
senin debriyaj pedalı boşluk falan yapmış olmasın bi baksana yayı gerginmi debriyajın üzerinde bir yay var onu kontrol et bakalım birde oda arabanın devrine göre titreşim yapıyo olabilir.
|
|
![]() |
|
iç aksamla ilgili birşey olmasın kafayı sok bi bak pedalın oralarda titreyen gevşemiş birşey varmı
![]() |
|
![]() |
|
ama kafayı sokunca çıkarırken dikkat et sert bi yerlere çarpıp bide kafan sızlamasın
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Baktımda dar biryer hakkeden kafayı fazla sokmayalım haklısınız
![]() ![]() Akis keçesi kaç tl bileniniz var mı ? |
|
![]() |
|
valla onun fiyatını bende bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
ya bende kı 2000-3000 devır arası ılk kalkısta cok olmak kaydı ıle sankı on gogusun ordasından gelıyor gıbı ama akslarada baktırıyım haklısınız galıba her sey olabılır malum bırde cumartesı yola cıkacagım :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşım senin ses aks bilyesi olabilir , 2000 -3000 devir arası çok ses çıkar gaza kökledimi yüke binince ses kesilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |