![]() |
|
Torsiyon Düşürme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 22:10 |
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, aracımda daha önceden apex 3.5 cm. spor yay ve arka torsiyon düşüktü jantlarımda 17" idi. şimdi ise bazı sürtmeler dolayısıyla 16" borbet jant takıp aracı yükselttik lakin önlere aracın orjinal yayları taktık ama pek fazla yükselmedi (spor yay takılı iken hemen hemen aynı oldu ölçüleri) ama gel gelelim arka çok yükseldi araç adeta leylek bigi duruyo ve bu da aracı ve jantları hiç göstermiyor. sizlerden istediğim konu ise ön spor yayları takmadan arkayı düşürebilirmiyiz? bu arada arka torsiyonu yapan usta ya çok yükseltiyo ya çok alçaltıyo bi ikisinin arasını bulamadı. torsiyonlarda diş olayı nasıldır? kaç cm. düşürür? ben bazı sıradan araçlara bakıyorum ön ve arka gayet orantılı şekilde duruyor...
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15520&PN=1&title=306-torsiyon-tamiri-zld-resimler-3-sayfada
bu konuyu bir incele derim.. ayrıca 1 diş 3 cm anlamına geliyor.. |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın ersin kardeş 1 diş 3 cm. düşürüyormuş bunu öğrenmiş olduk lakin diğer sorularıma cevap bulamadım henüz...spor yay takmadan arkayı 1 diş falan düşürsek?çünkü şu andaki orjinal yayların ölçüsü apex 3.5 cm. spor yay ile hemen hemen aynı |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
106GTJ30 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Araç nedir scorpion foto paylaşırmısın
|
|
wHAT ever
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Arkayı düşür sen gene istediğin gibi sıkıntı olmaz önler orjinal kalsın arkayı 1 diş düşür
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu torsiyon ne pis bişi ya:(
indirmeye kalksan sakat. torsiyon işi çıkabilir.ustalar bile torsiyon düşürme işlemine bu yüzden girmek istemiyor. bana göre 5 para etmez masraflı bi sistem. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Araç 206 GTİ. Şu anda sanayide olduğu için foto çekemedim. |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Peki kardeş bi sorun olmaz mı? kimiside arka torsiyonu indirirsen önlerede spor yay takmak zorumda kalırsın diyor çünkü aracın arkası savrulma falan yapar diyor. daha öncede de dedim zaten benim önlerdeki yaylarda spor yaya eş bedel. ben bi arkayı bi diş düşüreyim en iyisi denemek... |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |