![]() |
|
motor rolanti sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 20:46 |
benim araç anladığım kadarıyla benzin ışığı yandıktan sonra ilk çalıştırırken rolantide kalmıyor gaz vermezsen istop ediyor. buda çok sinir bozuyor. bugün ustaya bıraktım arabayı bir gün onda kaldı hiç sorun çıkarmamış. akam ben aldım ilk seferde istop etti canım çok sıkıldı. sizce sebebi ne olabilir. usta hava filtrelerini falan temizlemiş gerçi ama fark eden birşey olmadı. bi arkadaş burda benzin deposunun dibinde kalan tortu sebebiyle olabilir sonuna kadar bitirmek gerekir falan demiti ama hiç denemedim. sizce bunun etkisi olabilir mi? |
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.cisi arabanızı çeyrek deponun altında cok kullanmamaya ve depo dıbındekı pıslıgı cektırmemeye calısın sorununuz buyuk ıhtımal benzın fıltresı ve gaz kelebegı kırlılıgınden olabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benzini bilmem ama mazotta pislik dibe çöküyor uzun süre dibini kullanmayıp kullanırsan filtreleri şişirir haliyle durum öyle olabilir sendede deponu temizlettir filtreni değiştir sorunun çözülür benzinle alakalıysa.
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
başka fikri olan varmı başka neden bu sorunu çıkartır?
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ama bence rolanti motoru yada sensörü olsa bunu motor sogukken ve benzin fullkende yapar bence fazla deponun dıbını cektırdıgı ıcın benzın pompasındakı fıltre benzın fıltresı ve gaz kelebegındekı kırlılıkten dolayı bunu yapıyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolantiyi ayarlıyan sensörden olmasın sorun ( Dış sıcaklığı algılayıp ona göre motora verilecek yakıtı ayarlıyan parça , binevi otomatik jigle )
Benzin azalınca yapıyorsa pompayla ilgili olabilir . Düzenleyen Üçyüzaltı - 01 Kasım 2011 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
genellikle ışık yandıktan sonra gibi geldi bana. yarın başka bi ustaya bırakacam oda anlamazsa sakarydaki servise götüreceim mecburen. |
|
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer sadece benzin azaldığında yapmıyorsa rolanti motorundanda olabilir. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |