![]() |
|
206 3D Stop Nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 21:05 |
|
bu stopdan bı yerde denk qelırsenızz bende almak ısterım hıc bı yerde bulamadm eskısehır/bursa bulup yardımcı olrsnzz sewınırım
|
||
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şuan elinizdeyse satmayı düşünür müsünüz? Benim araç da gri,bi deneyip görmek istiyorum.
![]() |
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynısından bende vardı, sıkıldım orjinalini alığ taktim benimde aracım gri orj. sanki daha şık duruyo :)
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
bu stoplar gerçekten çok hoş duruyor ama bulman biraz zaman alacaktır
![]() |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Sem tuningden aldığını yazmıştı forumdan başka bir arkadaş. İstanbuldakiler bir bakabilir aslında. Ben Ankara'da bulamıyorum malesef.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
100 TL - siyah kısımlarıda karbon kaplıydı ama aşınma vardı. Satıcıyla irtibata geçtim ama çok baştan sağma cevaplar aldığım için güvenemedim. Benim konuda arkadaş linkini falan vermişti,kaçırmışsın,ilanı kaldırdı daha biz konuşurken. |
||
![]() |
||
|
berkay nerde var bu stoptan
|
||
![]() |
||
semihco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
gri araçta bu şekilde duruyordu :)
|
||
![]() |
||
semihco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne kadara bulmuştun?
|
||
![]() |
||
|
Bundan bende arıyordum hatırlarsın,en son sıteden bı arkadasımız sayesınde sakarya da buldum ama hem satıcıya guvenemedıgımden hem de elımdekı parayı gtı tampona ayırdıgımdan almadım.Tek korkum kısın stobun su alması,her yerı acık olması sıkıntı yaratabılır.Ama goruntusu herseye deger :)))
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aslındqa herkes dusunuyor bunlardan yalnız pıyasada fazla bulunmuyor dıye bılıyorum:(((
|
||
![]() |
||
|
sen bunlardan aldın ve taktıysan sanada 2 kere wooow derim anca harika olur:)
|
||
![]() |
||
|
Benim aracım da gri. Ona göre değerlendirin. :)
|
||
![]() |
||
|
buna sadece 1tek şey denir wooow ama içi siyah beyaz kareli olduğundan beyaz araçta daha güzel duruyo :)
|
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşlar. Fotolardaki stoptan almayı düşünüyorum. Nasıl sizce? Aracıma yakışır mı?
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Berkay - 31 Ekim 2011 Saat 20:30 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |