![]() |
|
Isparta bölgesınden tanıdık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 19:30 |
S.a. dostlar.. Bluetazz dan sonra toplu tasımalara kaldım bu hıc kolay olmuyor :) bır an once araba almalıyım son 1 haftadır ılanlara bakıyorum ve aklıma yatan bı arac buldum ama ISPARTA da araç ıspartada kı uyelerımıze seslenmek ıstıyorum eger arac yakın noktadaysa bnım yerıme aracı ınceleme sansları olabılır mı, destekler ıcın sımdıden tesekkur edıyorum ılan lınkı asagıdadır , ayrıcaarac ıcın yorum ıstıyorum sızce deger mı zaten pek te pahallı degıl...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1672781/detay/ |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıspartada iki arkadaş var birisi melik sürekli foruma geliyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Umarım bu konuyu okur da yardımcı olur bıze, Cok heveslendım bu arac ıcın :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıyorummm :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla bmw kullandım ama hiç bmw sahibi olmadım.performansı güzel bir araç lakin yakıtıda bir okadar çok :))) bmw 3.20 sahibi bir arkadaşımdan alıuntı yapmak gerekirse;
alana kadar yırtınır hayal kurarsın ama aldıktan sonra satana kadar mendil açarsın. alana kadar yırtınma konusu modeline göre fiyatı hep yüksek olur.satana kadar mendil açma konusuda çok yakması.3.20ler 6 silindir o yüzden seside güzel gidişide ama lpg ile 40 krş yaktığınıda unutmamak gerek :)))
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Mesut abi alet fena ama bence alma düz gitmessin bunla sen
![]() ![]() |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
3.20 kullandım otomatık dı ama ıyıydı :D 150 bg hakkını veriyor, Mesut abi melik le konuştum, Hatta akşam bile gider bkarım dedi araca bılgıllerını yazıcam şimdi araç sahibinin tlini fln. olmadı sabah gorusurum dedı.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
ben ıspartadayım.tanıyorum bu aracı.
gece beynimizi s.... bu araba. yan makinası egzos sesi. sanayi kavşağında çok yanladığını gördüm. arkadaşım hoşaf o araba.
|
|
![]() |
|
3.20 6 silindir değil bir yanlışın var ve 40 krş ta yakmaz hani
![]() Düzenleyen berkekk - 31 Ekim 2011 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
VANOS diye kronik arızası olan bir arabadır BMW.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Berke bnm arac 6 silindirdi. kmd e 500 yakıodu :D ama ENGT modda öbr turlu 300 350 ozamnnn fıyatyla ( 2007 208)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Dostlar arac hakkında pek ıyı haberler alamadık, maverick n dedıgı gıbı araba hoşaf cıktı :) Sanırım 3.18 ıc ye bakmaya devam edecem, sızlerınde aklında bulunsun ısterım 94 95 3.18 ıc bakıyorum dostlar.. ılgınız ıcın cok tesekkur ederım.. Hepınıze kazasız belasız surusler :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
dostum biliyorum ben o aracı. geceleri benzin almaya gidiyorum. benzinliğin oradaki kavşak gece boş olunca sıfır çiziyorlar o araçla. tentesi de yırtık bildiğim kadarıyla...
|
|
![]() |
|
tentede ufak bı skıntı var dedı zaten, resımlerdede gorunuyor ama pek bdumellı olmuyor, masraf sorustur 500 cıvarı dedıler ama bu arada ben cok sogudum arabadan :D sımdıde vazgectım bundan mecburen :D hıc ııyı seyler duymadım :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
500 mü? ![]() tente,lastikler.... o lastikler sanırım kabaktır ![]() Düzenleyen maverick - 01 Kasım 2011 Saat 00:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |