![]() |
|
307 el fireni ayarı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 19:00 |
307 aracımda el fireni çok yukarda kavrıyor artık eskisi gibi değil döndürmek için kullanıyorum arada sık olmasada arka balatalarla alakası varmı bu el fireninin?
Araştırdım forumda 206 için ayar yapılabiliniyomuş bizimkindede varmı böyle bir yer? |
|
![]() |
|
mc_clayn27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc_clayn27
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El freni sertliği ya da yumuşaklığı genelde ayarlanır.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drift mi yapıyorsun ?
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
El frenı kısa surede ayarlanabılıyr ben de sık sık u donusu yaptıgım için 3 yada 4 kademeye ındırıyorum 7 8 kademeydı en son.
Gecen 0 cizdim zorlayınca 5 e gelyr artık :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Kaygan zeminde geri dönüş için yeterli genişliğin olmadığı yerlerde ben de geri viteste kullanıyorum el frenini. Hoş oluyor. Ama ayar yaptırtmadım hiç.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bende riskli o malesef :D Yüksak araç çok esniyor. ama iyi 0 cizmiş gecen :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
balataların veya diskinde bitmiş olabilir.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Yok drift denemez tabi ama u dönüşlerinde ortam trafik uygunsa özellikle havada yağış varsa yolda ufaktan mıcır varsa zemin kaymaya meyilliyse kullanırım lastik bedava alınmıyo sonuçta ;) |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
aman mıcıra dikkat kardeşim,tehlike
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
yüksek hızlarda değil kesinlikle mıcıra güven olmaz yoksa bilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |