![]() |
|
dizelcilere müjde benden :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 15:15 |
|
bu akşam yada yarın akşam tanker şoförünmüzden haber geldi bildiginiz üzere bp petrol de muhasebeciyim dizel de 14 kuruş ucuzlama geliyor :) erken bilgi hediyem olsun doldurmayın depoları ay sonu diye |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben mazotcu değilim ama eğer doğruysa mazotcu kardeşlerim adınada sevindim
![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bayram öncesi iyi olur
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
:) mal almayacaktık kar yaparız diye de mecburuz bugün almaya 14 kuruş kadar düşecek diye kimse mal çekmiyormuş şuan ataş ta
|
||
![]() |
||
|
Abi yapma yaaaaa daha demin doldur valla depoyu :(
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
öyle valla yapacak bişe yok :( haberi yeni geldi bize de yarın belli olur burada konuşuruz |
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
10 Numara 5 yıldız haber... Teşekkürler...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
vay be cok güzel haber :D bu arada biliyormusunuz venezuellada 1 tl ye 38 litre benzin veriyorlar :))) dizel Yok o ülkede :D |
||
![]() |
||
|
gönlümüzden 14 kuruş değil 1,4lira düşmesini isteriz ama nerdeeeeee :) genede çok iyi haber teşekkürler.bir dizelci olarak bunu tuttum
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
oda olur inşallah ama imkansız...
|
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
1.4tl düşse hawadan takla deil parenda atar 200lt mazot alırım hemen :D Ne hayal ama :S
Düzenleyen AS055 - 31 Ekim 2011 Saat 15:57 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
inşallah 14 kuruştan sonra 5 tl yapmazlar mazotu :D
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
dunyanin en pahali benzinini kullanmaktan son derece gururluyuz ![]() ![]() |
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
Venazuelladan 100 lük pimaşla bi boru ceksek. 2 ay mazot ve benzin ceksek. Paraya para demeiz her halde. 10ton mazot depolarım parasını weririm adını sormam
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben ben mazotçi (:
(van gölü canavarından alıntıdır)
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
vala ben köyde gidiyordim arabenla :)
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
meksikada da ehliyet almak firindan ekmek almaktan daha kolay fırında kuyruk bekliyorsunuz ama ehliyete 30 dolar verip sorgusuz soalsiz sahip olabiliyorsunuz
heralde marketlerde veriyorlar ![]() |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
meksikada da ehliyet almak firindan
ekmek almaktan daha kolay fırında kuyruk bekliyorsunuz ama ehliyete 30 dolar verip sorgusuz soalsiz sahip olabiliyorsunuz heralde marketlerde veriyorlar ben yazdiklarimi neden göremiyorum ![]() |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
yazı geliyor üstadım alıntı yaptım bakalım görebilecekmisin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |