![]() |
|
angel far lazım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2011 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 12:32 |
arkadaşlar 106 gti angel far lazım 2.el temiz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende çok aramıştım ama zorda olsa buldum sana kolay gelsin baya bir araştırma yapman lazım...
|
|
![]() |
|
mustafa48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2011 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
![]() ![]() ![]() ![]() |
eywallah kardeş napalım buluruz heralde illa biri satar
|
|
![]() |
|
106GTJ30 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
ben junyan aldım dün.Hk ile değişicem daha takar takmaz renkleri farklılaştı.o yüzden 2.el hiç alma derim.bayağı bir araştırma yaptım junyan lar ın ledleri çabuk gidiyormuş hk nın led leri sarı ama bir gerçek var yolu aydınlatması lazım junyan zayıf kalıyor.yarın hk taktırıcam olmadı geri vericem buraya sonuçları yazarım
|
|
wHAT ever
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende buldum bakalım birinden 150 lira ya aldım dememek lazım inşallah düzgün bi görüş açısı sağlar sanırım junyan olması lazım görmeden aldık :D
|
|
106 GTİ 1.6 175 BG (RED BARON)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben sonar almıştım ve gayette memnunum çemberler beyaz yanıyor onuda tavsiye ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |