![]() |
|
güvercinimi satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lou_blue ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 09:27 |
Düzeltme: Mesaj Uygun Bulunmadığı İçin Silinmiştir... Lütfen Alım Satım Kurallarını Okuyunuz...
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 01 Kasım 2011 Saat 09:36 |
|
2003 307 xt premium 1.6 lpg li
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar maşallah güzel ve temiz araç
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Hayırlı satışlar.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben mi yanlış görüyorum yoksa bilgilerde mi bir yanlışlık var? Sevgili arkadaşımız "lou_blue" 27 Eylül 2011 de üye olmuş. 7 adet mesajı var. Ve arabasını satıyor. İlan tarihi ise 21 Ekim 2011. Eğer durum böyle ise; yapmayın arkadaşlar lütfen. Buradaki insanları saf yerine koymayın. Durum böyle değilse yöneti arkadaşlarım lütfen mesajımı düzeltin. Arkadaşıma hayırlı satışlar diliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Ya ben bizim 307 lerin piyasasını ne zamandır takip etmiyorum.Bu araçlar gerçekten bu fiyata alıcı buluyor mu?
|
|
![]() |
|
+10 |
|
![]() |
|
Ghann ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Ben yaklasık 1 haftadır ozellıkle 307 leri inceliyorum. Sahibinden ve Arabam.com'dan. Özellikle de XT ve XT'ler 2004 -2006 / 18000-24000 arasında tabı aradakı farklılık sebeplerını tahmın edersınız. XT Premium'lar 2004-2006 / 19000-26500 arasında fiyatlar gözüküyor. Ancak XT Premium'u ozellıkle yakından takip ediyorum. Bu surec ıcerısınde olması gereken rakamı km'sının durumu 40000'ın altında ve temız bır arac ıse 22000 cıvarında hakkıdır dıye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
Gereken Yapılmıştır.
Hassasiyetiniz İçin Teşekkürler Arkadaşlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |