![]() |
|
206+ mod'lu far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 21:18 |
Albayım yardımcı olacaktır ama başka arkadaşlarında bilgisi varsa burdan paylaşmalarını dilerim.
Aracım imzamda. Bu aracın farları 207 ile çok benzer olmasına rağmen bağlantı tpleri farklı. Bu yüzden piyasada mercekli-ledli-angel li bir çeşidine rastlamadım. Sadece orjinali var. 400tl ye mercek yapılıyor ama orjinal fara dokunmak istemiyorum. Onun yerine 206da gördüğüm : ![]() Tarzı bir far düşünüyorum. Nasıl nerde yaptıralıbilir. Mümkün mü acaba ? Mercekli, ledli ve siyah taban olması öncelik ![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 için varsa hemen yarın 1 takım alırım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bu benım hosuma gıtmıyor malesef.bende albaydan sonar angel fıyatı beklıyorum :))
|
|
![]() |
|
Ya ben naapıyım 206+ için 1 tane bile farklı seçenek yok. :D
|
|
![]() |
|
Bizim araçlara hiç bişey yok ali orjinalle aynen devam. :)) Tuningçiler bizi sevmiyormu yohsaa
![]() |
|
![]() |
|
İşimiz zor valla abi. Ne 207 ne 206 arada kaldık ![]() |
|
![]() |
|
bizim arabalar eskidikçe yeni şeyler çıkıyo sizinkilerde eskisin sizede çıkar bekleyin
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |