|
satılık akvaryum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasansinayan
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 10:54 |
Satılan Malzeme(ler): 1 m bombeli plastik kapaklı standart
akvaryum ve iiçindekimalzemeler (300 w ısıtıcı , sobo saatte 880 lt lik
bir iç filtre (resimlerde göründüğü gibi ben şuan mini pratik bir dış
filtre olarak kullanıyorum hazneleri mevcuttur.) , derece , 60 cm hava
taşı , hava motoru tek çıkış ,plastik bitki , kum , kayalar (kayanın
biri çok güzel deliklidir) ve tabiki balıklar (10 adet damızlık altı
Afra cobue kurlaşmalar başlamıştır dişi erkek oranına hiç bakmadım ama
tahminim yarı yarıya, 2 adet sarı prenses 1 erkek 1 dişi , 2 adet bayağı
bir büyük boy vatoz biri dev gibi oldu.
Adet Fiyatı: - Toplu Alım Fiyatı: 250 tl Adedi: İli/Semti: İrtibat Bilgileri: 05358273537 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Arkadaşlar hobiyi bıraktığım için satılıktır.Takas düşünmüyorum sadece nakit.Tek satış düşünmüyorum malzemler ve balıklarda komple hepsi satılıktır.Akvaryum şuan faal durumdadır sorunsuz çiziksizdir özenle bakılmıştır. |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
by_imp
1. Vites 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akvaryum ebatlari nedir hocam bana sanki buyuk geldi icinde balıklar gorunmuyorda :)
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
hasansinayan
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
100 cm standart bombeli akvaryum. Baliklarin hepsi taslarin altina saklaniyor. Biraz vahsiler ama yanlarinda bir muddet durunca cikmaya basliyorlar.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
hayırlı satışlar akvaryum kurmayı bende düşünüyorum fakat yer sıkıntısı ve nakit sıkıntısından dolayı erteleniyor sürekli :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |