![]() |
|
vites kolunda boşluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 09:20 |
arkdaşlar benim aracın vites kolunu sağa sola oynattığımda belirli bir boşluk var. vites körüğünü kaldırdığımda iki tane amartisör görünüyor. acaba onlar özelliğini mi kabetti. bu vites geçişini sağlayan amartisörler ne kadardır.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takozdan olduğunu düşünüyorum
hareket halinde sallanma oluyormu vitesde? Düzenleyen feline - 30 Ekim 2011 Saat 11:42 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
benım aracata oluyor hareket halınde sallanma nedenı ne olabılır
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
ben takozu değiştirdim sorun ortadan tamamıyle kalktı yanlız orj. parça olmasına dikkat et yan sanayi parçada sorun bitmiyor.
|
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
araç giderken sallanma yok arkadaşlar ama vitesi sağa sola oynattığımda tam üçün karşısında olmasına rağmen bir boşluk varmış gibi oluyor. sanki vistesin altındaki küçük amartisörlerin biri patlakta görevini yapmıyormuş gibi.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
konuyla ilgili bir sorum var.
şahin peugeot da rc vites topuzu gördüm. alimünyum olanı. aracıma takmak istiyorum. 1. sorum : vites topuzunu nasıl sökerim? 2. sorum : vites topuzunu sökerken vites kutusunda,viteste vs... boşluğa sebep olur muyum?
Düzenleyen maverick - 31 Ekim 2011 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
giderken sallanma olayı takozdanmı kaynaklanıyo tam anlayamadım bendede var o sorun gıcık oluyorumda :)) takoz kaç para ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Konuyu dağıtmadan net bilgi verecek arkadaşların yazmasını bekliyorum. Benim viteste de var sallanma durumu. Servis normal demişti. Yine de aklımdan bunun önemli ya da önemsiz bir probleden kaynaklandığı düşüncesini silemiyorum. |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
güncel arkadaşlar bu iki soruma yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
daha öncede söylediğim gibi benim arabamda da vitesde iken araba hareket halindeyken ,azer bülbül gibi sallanıyordu özellikle de 4.vitesde takılı iken bende başıma gelen bu durumdan dolayı takozdandır dedim ,çünkü benim takozu değiştirdi usta ama yan sanayi taktık olmadı sonra gene gittim,orjinal taktık bu sefer şuanda milim sallanma yok yani bende sorunu bulmak için çok uğraşmıştım
ayrıca vites kolu nasıl çıkar diyen arkadaşa cevaptır,dostum bütün gücünle kendine doğru çek körüğü korkma kırılmaz :))) ama dikkat et benim kafam tavana vurmuştu,körükle beraber gelebilir ,sonrada yeni topuzu takarsın
|
|
|
![]() |
|
benimde korkum o. o kadar kuvvetli asılmaya boşluk yapar mı diye korkuyorum. sağa sola çevirme olmayacak mı? körüğü nasıl sökeceğiz.?
|
|
![]() |
|
çıkmazsa eğer 90 derece sağa yada sola döndürülüyordu korkma ya boşluk kalmaz .körükde kendiliğinden geliyor.ben kaç kere çıkattım Düzenleyen feline - 31 Ekim 2011 Saat 12:35 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |