![]() |
|
hıd xenon 54.90 nasıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 23:46 |
|
arkadaslar gıttı gıdıyorda hıd xenon 54.90 tl.fiyat uygun oldugu ıcın 2 tane almayı dusunuyorum h1 8000 k zaten hep bu degerlerde var.angel almadan kiti alayım mı ne dersınız.yoksa once angel alıp mı bunu alayım.gercı bunu alsamda bırkac gun zaten takmayacagım angelsız.sem tunıngden alısverıs eden arkadaslarımız var mı daha once.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sem ankara daki mi?
GG den alışveriş sakat iş. Adam ebay da ta honkongdan gönderiyor bir sorun çıkarsa yenisini hiç bişi demeden gönderiyor hemde ücretsiz kargo. Ben ggden kit aldım kargosunu ben ödedim. ampüller titreme yapıyordu adam montaj hatası dedi çıktı. Bende sağlam bi yorum döşedim. |
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben sahibinden aldım hid şuana kadar bi sorun yaşamadım 2 ay flan oluyo bende o fiyata almıştım sanırım şimdilik gayat iyi
|
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
|
Bahsettiğini Ucuz Xenon Farın Garantisi Yoktur.
Yoksa 5O Liraya Ancak Ampul Alabilirsiniz... Xenonda Yardım İsterseniz Bana Ulaşbilirsiniz... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
nerden alırsan al ucuz kalitesiz xenon kitlerinden uzak dur. bu ucuz kitler elektro dalga yayıyor ve aracın elektronik parçaları, genelde ilk önce silecek motoru gidiyor. albay abimiz sem tuning sahibi ile tanıştığı için sana yardımcı olur. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Abi bende elektro manyetik dalga yayıyorum binmeyim mi arabaya ![]() Elektro manyetik dalga olmasa akım olmazdı ![]() |
||
![]() |
||
|
git abi sağlamından 100 tl ye zetec al yada 130 civarına monza ama emin ol bu markalar sana yamuk yapmaz
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
tek balansın bıle fıyatı 30 tl ıken 54 tlye cok ıyı fıyat :) ama cyclone falan dusunmenı tavsıye ederım fıyatı bıraz fazla ama deger suan kı arabamda var cok kalıtelı bısey :) ama fıyatı 140 dan falan baslıyor sanırım |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
kaliteli kitlerde yayıyor ama arızalara karşı korumaları var bunların aracın elektronik parçalarına zarar verme riski çok yüksek
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Dolar düşsün MTEC silver al abi başını ağrıtmaz
Abi sende MERCEKLİ FAR yok !! :)))
|
||
![]() |
||
|
Metin abi,
Dediklerinde haklısın. 12000voltluk bir güç oluşturuyor. Ben de garantisi olmasada yurt dışından alıyorum. ![]() Bunlar 30.000K 55w balast ve ampüller. Daha öncesinde 35w vardı onlardan çok memnundum ama 55liklerde nedense renk farkı var. Firmaya foto bile göndermedim bana yedek ampül gönderdi. Beklemedeyim. |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
albayım sen o zaman bana xenon fıyatını bır zahmet oğrenebılırmısın.bırde senden rıcam sonar angel fıyatı.ve maxımum karta kac taksıt yaptıkları vade farkı varmı yokmu varsa ne kadar.ayın 1 ınde maas alacagım.4 unde kredı kartı hesap kesımı olacak.bır farım hala kırık:( aralıkta muayenem var ustelık.bayramda acıksa geleyım ıstedıgın yere, taktıralım.xenon olmasada yanı fıyat pahalı gelırse kesın angel taktırmak ıstıyorum bayram ıznınde.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
tsk ederım metın ve arkadaslar yorumlarınız ıcın.ama fıyatı konusunda ınsanı cezbedıyor.gercı 400,500 tlye bıle varmıs xenonlar.dusuncemız her zaman ıkısıde aynı gorevı goruyorsa neden pahalısını alalım oluyor malesef.
|
||
![]() |
||
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
|
abi ben sem tuning mustafadan aldım 100 tl ye on numara titseme falan yok
75 tl ye başka bir yerden aldım ama titreme var ısınana kadar
bence sem den al patlarsa anpul veriyor 2 sene
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |