![]() |
|
106 Quiksilver Ön Kapı Hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 16:20 |
Ön kapılarda bulunan hoparlörlerimi değiştirmek istiyorum. Cızırtı yapıyor bas vurdukça. Kullanıp da memnun kaldığınız bir marka, model var mıdır ? Ölçü olarak kaç cm olursa sorunsuz uyar ? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bası kısmanı tavsıye ederım eger bass acıksa orjınalı tum kolonlardan ıyıdır amfıye takmayacaksan dıgerlerıde cazırdayacakdır
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bası kısık olmasına rağmen böyle malesef. Verdiği bas tonu da çok uyduruk geliyor. Kaldı ki yüksek sesle müzik dinleyen biri değilim.
|
|
![]() |
|
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Daha dün hem ön hem de arka hoparlörleri değiştirdim. Önlere 13 cm tam geldi. Montaj vidalarına kadar. Arkalara da 10 cm taktım. Fakat hoparlörün kenarındaki sacları çapraz kestim. Yani sol üst kulakla sağ alt kulağı anca öyle oluyor. Marka sorarsan ön 13 leri Teknosa dan aldım. 36.50 TL Goldmaster marka, arkalar da bi aksesuarcıda gördüm elinde 4 tane kalmış. 2 tanesine 20 TL verdim. Ses gayet güzel. Tabi teyp kaliteli biraz onun da etkisi vardır.
Düzenleyen gravis_pro - 29 Ekim 2011 Saat 20:43 |
|
![]() |
|
Arkalardan memnunum. Önler 13 cm ise bir araştırayım piyasayı. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bende 206 var on kolonlarin markasini unuttum ama bass cok iyi vuruyor markasina bakip soylerim sana
Mutlaka bunlardan al pisman olmazsin aldigimda ki aracta tesisat vardi adam bunlari birakti bana arkalar orjinal pit pit yapio kisim onlari onler gum gum ve cok İyi ufak ama is goruyor yetip Artiyor bile ben basi muzik dinlerim Bide |
|
![]() |
|
Bakabilirseniz güzel olur araştırırım onu da. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
ben önlere pioneer ts-g1311 taktımdı iki tane de ayrı tiz bağladım gayet memnunum 1312 olanlarda tizi de üstünde olması lazım
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |