![]() |
|
Triger yağlanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 11:32 |
Arkadaşlar dün v kayışı problemi için ustaya gittiğimde aracı incelediler ses kayıştan değil ona bağlı olan birtakım yerden geliyormuş asıl bomba o esnada Triger kapağını sökütükden sonra kayışı görünce patladı. Kapkara olmuş yani yağlanmış, aracı aldığım da kayışı 10 000 km önce değiştirdim demişti eski sahibi ama keçeleri değiştirmemiş ucuza kaçmış, o yüzden şimdi bunla cebelleşiyorum. usta ile pazarlığımı yaptım 400 TL civarında bi maliyeti var araçtan buzz gibi soğudum diyebilirim. Acemi usta kurbanı oldum siz siz olun 3 lira 5 lira fazla verin adam gibi ustaya götürün aracınızı. Ayrıca bu yağlanma diş attırdığı taktirde 1000 1500 TL civarında arızayada sebep oluyormuş yani motorun tüm çalışma zamanları bozuluyor ve tamemen kullanılmaz hale gelebiliyormuş. P. tesi götürüp işlemi başlatıcam. Tesellileriniz kabul edilir :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vah vah ne adi insanlar var arkadaş niye değiştirmezsin ki keçeyi ustada kabahat var ama
çok geçmiş olsun dostum...
ben hep derim 2. el araç alırken bildiğin ettiğin kişiden alıcan ,birde malesef biz de şöyle bi huy var ,arabayı satacaz ya Aman yarabbi ne de olsa satılacak diye yan gitmeler driftler el frenleri patiler...yazık
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Benim aracımda da bayağı masraf çıktı ama kabullendim. Şuana kadar 1000 liradan fazla masraf yaptım ve bir o kadar daha yapacağım. Sonuç olarak arabamı seviyorum ve yeni gibi olacak. Sizi de bu yüzden anlıyorum
![]() |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.Bende aynı sorun cıktı trigerin oraya yağ geliyordu tabi trgieri değişmek için açınca gördük ama 400 de biraz fazla gibi geldi.tabi farklı bir yerden geliyorsa belki ondandır.Ben tamamen hepsine işçilik dahil 800 verdim(sol Aks lalesi ve keçesi triger komple set, üst kapak contası ,yağ komple değişti şanzıman yağı ddeğişti, yağ filtresi,devir daim pompası, v kayıışı,ve bagaj kapı kolu bozuktu değişti ama çıkma alındı.)
Düzenleyen hasansinayan - 29 Ekim 2011 Saat 16:11 |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Fena canım sıkıldı, bu arada triger set , ve birtakım parçaları da var içinde, + işçilik vs. 400 çok mu sizce ?
|
|
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
KOmple set varsa normal gibi bir kaç parçada var diyorsun normaldir
|
|
A Rh(+) |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
normal ya sadece tiriger işçiliği 80-120 tl arasında parçalarda 200-250 arası e okadar da olur yeterki usta adam gibi olsunda
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Ustam çok iyi ya tavsiye ederim merter güngörende ,
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Valla bende ankarada usta buldum gerci bilinen biryer bundan sonra ne olursa olmaz insallah tabide direkt ordayim.
|
|
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bendede var kayış sıkıntısı ilk çalıştırmada ses geliyor, servis kasnak olabilir dedi arabayı akşamdan bırak diyolar illa tam sesi duyalım ona göre tadavi arayalım diye araç bana lazım oluyo geceleyin, bilmiyorum ne yapacam ya ratgele değiştirin hepsini diyecem ama ses kesilmezsede bu sefer sinir olurum herhalde işinden çıkamadım yani:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |