![]() |
|
17'' Janta kaç cm Yay takılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 22:03 |
Selamlar. 206 ya 17'' jant almayı düşünüyorum. Yayları nasıl almalıyım sizce? Bazı araçlarda görüyorum da,lastik aracın içinde kalıyor,lastiğin üst kısmı görünmüyor yani, ben öyle durmasını istemiyorum. Arka biraz kalkık olsun, ön taraf da lastik ile araç arasında boşluk olmasın istiyorum. Kaçlıl yay ve hangi marka önerirsiniz? Ankarada nerede yay bulabilirim?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3,5 cm eibach, arka torsiyonları 1 diş düşür tamamdır :))
kendi kullandığım monroe, onuda tavsiye ederim gayet güzeller.. ama benim ki sürüngen :)) senin istediğin tarza değil fazla düşürdüm ben :))
![]() Düzenleyen I Love My Pug - 28 Ekim 2011 Saat 22:07 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım 3 ten aşşası olmaz, davlumbazı kırabilirsin.
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |