![]() |
|
Boya fiyatı hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 20:57 |
206
Ön kaput
Ön-Arka tampon kemerleri Kapı çıtaları Kapı kolları Dikiz aynalarını boyatmamış kaç lira Ankarada önereceğiniz bir yer var mıdır? |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadim dostumuz boyacı ustamız var şaşamaz oto sanayide.
1-2 günü aşmaz bu işlemler. Fİyat konusunda bilgim yok. İstersen özelden bilgileri paylaşabilirm. |
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Tabi hocam,teşekkürler
![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
sağ arkapı direklerden aşağı tarafı hafif bir göçük gidermede yapıldı, maşbiyel ezikti düzeltilip boyanıdı 270 tl artı 3 paket malbora |
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Çok Güldüm Bu Yoruma
![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |