|
306 Griffe Darbe Sensörü.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 12:54 |
Arkadaşlar merhaba...
Griffe nin darbe sensörü nerde acaba..? ufak bir darbe sonrası araç çalışmaz durumda..sanırım darbe sensörü devreye girmiş dediler tamda emim olmamakla beraber.. |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motorda sag amastör külesinin yanında kırmızı 1 tuş yanlış hatırlamıyorsam ama sagda olması lazım evet evet bulamazsan bakim geliyim
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim hocam.. hemen bakıp bildiriyorum... |
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında öncedende bir kaç tane konum vardı forumda ama şimdi bende farkettim mesaj sayısı 2 olarak görünüyor...daha önce bu bahsettiğiniz bilgileri foruma eklemiştim... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzun sürece forma girmeyip aktif olmayanların üyelikleri silinmektedir.. yeniden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz...
|
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım.. |
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bahsettiğiniz kırmızı tuşu buldum fakat nasıl çalıştıgını bulamadım..kontak kapalıyken vede açıkken tıkladım ama değişen bişey olmadı..kontağı çevirdiğimde el freni vede akü lambası yanmakta vede km sayacında servis işareti bulunmakta.. yağ lambası yanmamakta..ayrıca marşa bastığımda akü den akımı kesiyor.. yani akü lambası sönüyor.. |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi sen şase kablosunu kontrol ettinmi
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o sizin dediniz duşta marş basar bildigim kadarıyla sadecce motor çalışmaz
|
|
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam pek aşina değilim bu tabirlere.. yani şase kablosunun ne oldugunu bilmiyorum..marşa bastığım zaman direksiyon altındaki sigoratlardan yada parçalardan tık tık ses geliyor..yani sanki kısa devre yapıyor gibi.. |
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi bahsettiğim gibi.. marşa bastığım zaman akü lambasını söndürüyor vede marşı geri attırıyor.. |
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi bak ya akün bitmiştir yada akünün - kutbunun baglandıgı yeri kontrol edermisin yakınsan araca
|
|
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü ışığı yeşil yanmakta..sanırım aküde sorun yok..babam önden ufak bir dokundurmuş ardından bu hale gelmiş araç..kutup başlarındada sorun yok sanırım.. ayrıca yukarda bahsettiğim gibi km sayacında servis işareti bulunmakta..ayrıca ilk kontakte yine servis işareti vede -0 gibi bir rakam bulunmakta... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muharrem kutup başlarını söküp 10 - 15 dakka bekle ...sonra geri tak ...bide böyle dene dostum ...
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abicim o sıkıntı deil o bakım zamanını ayarlarsın doldumu o servis işareti çıkar ama benim bahsettigim kutup başı deil şaşe kaplosunun baglantı yerlerinde sorun oluyo ve sizin bahsettiniz şeyler yaşanıyo siz bence anlıyan birini bulun :S
|
|
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam hocam... deniyorum hemen.. teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.. |
|
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet sanırım burdan halledilebilecek bir sorun değil... |
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abicim onun hiç 1 faydasınız görmez ersin abi arabamı kendini resetliycek onu nerden çıkardın
|
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ama özür dilerim abi tyep 0 lanır :D:D:D
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |