![]() |
|
Marş motoru (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 22:07 |
merhaba, 206 gti aracın üzerindeki marş motorunu aracın kendi motorun üzerinden nasıl sökebilirim,
alttan bakıyorum görünmüyor üstten bakıyorum göremiyorum? bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa cvplarlarsa sevinirim.
Düzenleyen xpyhre - 02 Aralık 2011 Saat 17:45 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emme manifoldunun altındaki şişkin kısım. Sadece tetikleyiciyi görebilirsin zaten. Usta yardımı şart |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
saol hocam, ama ustaya gerek kalmadan kendı sökme imkanını araştiriyorum cunki marş motorunu söküp ustaya götürücem zaten 2 tane vida ile monte edilmiş motora 1 vidayı görüyorum otekisine ulaşamadım aracın altina giremiyorum kriko yardimi ile aracı kaldirip altindan işlem yapsam olurmu acaba
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Kriko ile tehlikeli olur. Kanala gir alttan halledebilirsin ama hava filtre kısmını filan sökmen gerekecek baya uzun iş. Zamanın ve el becerin varsa yapabilirsin. Dediğim gibi fazla bir para almadan söküp tamir edecek ustalar var onlarla pazarlık yap hallet derim.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
basrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
akünün eksi kutubunu sökmeyi unutma marşı sökmeden tesisatı yakarsın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |